Gingerbread Decorating Day: pret met gingerbread

Door  |  0 reacties

Het is vandaag 12 december en dat betekent dat Kerstmis steeds dichterbij komt. Hoogste tijd om voorbereidingen te treffen. Laat het vandaag nu net Gingerbread Decorating Day zijn.

En hoe vier je Gingerbread Decorating Day nu beter dan door zoveel mogelijk gingerbread koekjes als je maar bakken of kopen kunt te versieren. Liefst met de hele familie en wie weet ontstaat er zo een nieuwe traditie die jullie ieder jaar gaan herhalen.

gingerbread

Alles over Gingerbread Decorating Day

1. Groter is niet altijd beter maar in het geval van deze jumbo gingerbread mannetje echt wel! En het heeft nog een voordeel ook; meer ruimte om te decoreren….

2. Briljant! Gingerbread mannetje wordt Rudolph. Zo kun je met een stapel gingerbread mannetjes toch nog twee verschillende figuren maken.

3. Wil je best een keer gingerbread koekjes maken voor in de kerstboom maar heb je geen zin om dat ieder jaar te herhalen? Check deze houdbare gingerbread mannetje.

4. Ook in december worden er verjaardagsfeestjes gevierd. Waarom niet een gingerbread party?

5. Een gingerbread blokhut met alles erop en eraan…. Deze wil ik! Iemand die zich geroepen voelt er een voor mij te maken?

6. Dit mag dan een ‘simpel’ recept voor gingerbread mannetjes zijn, gedipt in witte en melkchocolade zien ze er een stuk moeilijker maar bovenal goddelijk uit.

7. En natuurlijk mogen traditioneel gedecoreerde gingerbread mannetjes niet ontbreken. Met zo’n keurig, en schattig, strikje…

8. Als je van deze kleurrijke gingerbread koekjes niet vrolijk wordt… Dan wordt je het wel van de hoeveelheid kleurstoffen en suiker.

9. Deze gingerbread heads zijn toch super schattig? Nog niet schattig genoeg? Je vindt hier ook een voorbeeld van gingerbread sneeuwpopkoekjes.

Als de gingerbread koekjes allemaal versierd zijn kun je ze een mooi plekje in de kerstboom geven, inpakken en weggeven als cadeautje of gewoon lekker opeten bij de thee. Leuk hè, Gingerbread Decorating Day. 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *