Bijzonder boek voor onder de kerstboom: jeugdherinneringen voor altijd bewaard

Door  |  0 reacties

Heb jij een zwangere vriendin/collega/zus/nicht? Wij hebben het perfecte cadeautje voor onder de kerstboom gevonden voor de toekomstige ouder. Mam & pap vertellen over jou is een persoonlijk cadeau dat met liefde zal worden ontvangen.

Herken je jezelf in bovenstaande alinea en denk je: ‘Hey wacht, maar ik ben zwanger, wat is dat voor uniek boek?’. Lees vooral verder, wedden dat je dit boek dan voor jezelf onder de kerstboom zult leggen?

Mam & pap vertellen over jou: jeugdherinneringen bewaard

Mam & pap vertellen over jouKrijg je als toekomstige ouder het boek Mam & pap vertellen over jou cadeau dan kun je van dit cadeau een waar kunstwerk voor jouw kind maken. In dit boek kun je namelijk alle jeugdherinneringen van de baby-, peuter-, kleuter- en en tienertijd kwijt. Samen met je wederhelft maak je dan een uniek en persoonlijk cadeau dat je aan je kind kunt geven als hij of zij de deur uitgaat.

Wat kun je kwijt in het boek?

Mam & pap vertellen over jou is in handige delen verdeeld en begint eigenlijk al voor jullie kindje wordt geboren. Vul vragen in over de zwangerschap, over jullie kinderwens… En plak er een foto bij van je bolle buik. Daarna is er ruimte voor de eerste week, want ja, dan zal er veel op jullie afkomen en wat zal het snel gaan.

Na deze eerste twee delen is het opgedeeld in een hoofdstuk per jaar. Elk jaar voor de verjaardag van je kind blik je terug op het afgelopen jaar en beantwoord je vragen als ‘Welke mensen waren dit jaar belangrijk in ons leven?’, ‘Wat waren dit jaar de leukste momenten op school?’, ‘Ben ik erg veranderd het afgelopen jaar?’ en ‘Wat waren de leukste uitstapjes dit jaar?’.

Kortom: Mam & pap vertellen over jou is een bijzondere jeugdencyclopedie met waardevolle herinneringen!

Enkele tips voor het invullen

  • Wanneer je schrijft en of je veel of weinig schrijft per vraag bepaal je helemaal zelf.
  • Hoewel er na elk hoofdstuk ruimte is voor foto’s of andere plaksels kun je deze ruimte ook gebruiken om meer herinneringen op te schrijven
  • Denk na over je antwoorden, maar twijfel niet heel lang. Je eerste gevoel is meestal het juiste.
  • Maak je geen zorgen over je handschrift, spelfouten of doorgestreepte teksten. Het gaat om de verhalen die je schrijft.

Titel: Mam & pap vertellen over jou
Uitgever: Uniekboek
Prijs: € 20,-

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *