Denk jij met kerst ook aan de hond?

Door  |  0 reacties

Kerst staat in het teken van… vrij zijn! Eten! En natuurlijk cadeautjes. Maar vergeet je dan ook niet dat extra gezinslid, de hond? Met de Kerst WoefBox kun je jouw hond eenvoudig verrassen.

Over WoefBox

Als hondeneigenaar ben ik al enige tijd bekend met WoefBox, maar voor wie dat niet is; het is een maandelijke verrassingsbox voor honden. Zoals je ook beauty-verrassingsboxen of goodieboxen voor jezelf hebt. Deze box wordt gevuld met hondenvoeding, snacks, verzorgingsproducten en speeltjes. Wat er in zit is altijd een verrassing. Erg leuk, want zo maak je als hondenkenner ook eens kennis met nieuwe producten.

Je kunt een eenmalige WoefBox bestellen voor € 16,95, maar als je een abonnement voor drie maanden afsluit ben je goedkoper uit. Op de 27e van elke maand wordt de box verzonden, de volgende dag heb je hem in huis en is het tijd voor de verrassingsinhoud.

Benieuwd hoe honden reageren op zo’n verrassingspakket? Bekijk hier de reactie van mijn hond.
Woefbox

Speciaal kerstcadeautje voor honden

WoefBox had al een leuke cadeau-optie, de Puppybox. Leuk als iemand uit je omgeving ‘ouder’ is geworden van een kleine hond. Speciaal voor Kerst hebben ze een nieuwe cadeau-optie, de Kerstbox.

In deze WoefBox voor onder de kerstboom is kleiner dan een gewone WoefBox, maar dan ook meteen goedkoper. De kerstbox doe je cadeau voor € 9,95. Er zit een hondenspeeltje in, voeding en twee snacks. Uiteraard in kerstsfeer! Leuk voor je eigen hond, maar ook zeker voor de gastvrouw/heer met hond. En hij is nog tot 20 december te bestellen. Hier is hij al besteld!

Ga naar WoefBox om de speciale kerstbox te bestellen >>

 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *