Kom origineel voor de dag: 9x kerstcadeaus inpakken

Door  |  0 reacties

Het hoort bij de voorpret: steeds meer cadeautjes onder de kerstboom. En als ze daar dan toch een tijdje liggen is het wel zo leuk om je best te doen met kerstcadeaus inpakken, zodat het een feest is om naar te kijken. Kijk je mee voor inspiratie?

Kerstcadeaus inpakken en daar echt werk van maken is zo leuk. Als je het rijk alleen hebt alle cadeaus uitstallen op tafel en dan stuk voor stuk er kleine kunstwerkjes van maken. Persoonlijk vind ik geven vaak nog leuker als krijgen. Zeker als de ontvanger er net zo blij mee is als je van tevoren hoopte.
kerstcadeaus inpakken

Alles over kerstcadeaus inpakken

1. De kerstman woont op de Noordpool, dus hoe leuk om de kerstcadeaus eruit te laten zien alsof ze vanaf de  Noordpool verstuurd zijn.

2. Heb je nog ergens een rol mooi behang liggen? Ook daarmee kun je prachtig kerstcadeaus inpakken. En als je het niet hebt liggen, kun je het altijd nog kopen natuurlijk…

3. Eerst lekker bakken en dan kerstcadeaus inpakken. Buiten dat het rijmt, is het ook gewoon allebei super leuk om te doen. Een prima combinatie wat mij betreft.

4. Zwart mat inpakpapier, een krijtbordstift, creativiteit en een kleine beetje kunnen tekenen en je creëert in een handomdraai stoere en unieke krijtbord verpakkingen voor je kerstcadeautjes.

5. Met Fimo-klei kun je deze geweldige tags maken voor je kerstcadeaus. Je kunt kiezen voor typische ‘kerstwoorden’ maar je kunt ook de voorletter of hele naam maken.

6. Inpakpapier is niet altijd nodig. Kijk hoe leuk je oude kranten kunt gebruiken om deze kleine kunstwerkjes te maken.

7. Ga eens door je foto-bestanden heen op zoek naar mooie winterfoto’s. Print ze in zwart/wit, eventueel met de naam van de ontvanger erbij, en gebruik ze om de kerstcadeaus op te leuken.

8. Als er iemand weet hoe je kerstcadeaus inpakt is het Saskia van Christmaholic wel. Geef toe, dit is toch een super leuk idee?

9. Met wat rode pomponnetjes, verf en bruin papier maak je dit Rudolph-cadeautje eenvoudig na. Leuk om te maken, leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Kerstcadeaus inpakken kan dus op veel meer manieren dan met een standaard rol inpakpapier uit de winkel. Aan de slag maar. Veel plezier!

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *