De leukste kerstcadeaus voor keukenprinsessen

Door  |  0 reacties

Een échte keukenprinses doe je geen groter plezier dan extra veel handige kookhulpjes als kerstcadeaus onder de kerstboom te leggen. Want juist die nieuwe kookhulpjes zorgen dat er weer nieuwe recepten kunnen worden uitgeprobeerd. En daar heeft iedereen baat bij toch? 

Maar wat koop je dan hè? Want ze heeft al zoveel spullen. De keukenkasten puilen uit. Maar vind je in deze keukenkasten ook al deze leuke kerstcadeaus voor keukenprinsessen. Vast niet!

kerstcadeaus keukenprinsessen

Alles over deze kerstcadeaus voor keukenprinsessen

1. Is jouw keukenprinses ook een pietje precies? Dan is deze weegschaal hét kerstcadeau. De Beurer KS36 weegt zelfs het kleinste beetje kruiden met een nauwkeurigheid van 0,1 gram.

2. Zeg je HEMA dan zeg je rookworst. En nu is er dus ook een echte rookworst snijplank. Grappig kerstcadeautje voor de keukenprinses die regelmatig stamppotjes maakt met de enige echte HEMA rookworst.

3. Deze iGrill 2 digitale thermometer komt direct van pas met kerst. De thermometer meet de gaarheid van die enorme kalkoen die in de oven staat terwijl de keukenprinses gezellig bij de visite zit en van een drankje geniet. Niet gaan zeuren dat ze regelmatig op haar telefoon kijkt om te checken of de kalkoen gaar is hè. Inderdaad, de thermometer is verbonden met een special app.

4. Een beetje humor mag best in de keuken. Deze soeplepel heet Nessie, naar het monster van Loch Ness. Eenmaal in de soeppan zie je alleen het hoofd van Nessie. Net echt. En omdat Nessie pootjes heeft blijf ze ook netjes op het aanrecht staan.

5. Met deze set van zes sjablonen kan de keukenprinses eenvoudig zelf van die prachtige afbeeldingen maken van cacaopoeder om de cappuccino of warme chocolademelk op te leuken. En ze kan gelijk aan de slag met het sneeuwvlok-sjabloon, want die past perfect bij de kerst ten slotte.

6. Deze retro weegschaal van Bloomingville in mintgroen is niet alleen een handig keukenhulpje maar ook een echte eyecatcher op het aanrecht.

7. De meeste keukenprinsessen zijn dol op leuke schaaltjes, bordjes, plankjes en mandjes om de maaltijd zo aantrekkelijk mogelijk in te serveren. Deze frietmandjes zijn perfect voor de frietjes en geven je een restaurantgevoel. Ook leuk voor borrelhapjes.

8. Handig! Een keukensteuntje voor een kookboek of tablet. Hij blijft stevig overeind staan op het aanrecht of je kunt hem aan een keukenrek ophangen.

9. Eet je graag zelfgemaakte pizza? Geef je keukenprinses deze Gusta Pizza Giftset en dat komt helemaal goed. De set bevat een pizzasteen met serveerrek, RVS pizzasnijder, serveerschep en een receptenboekje. Door de pizzasteen wordt de bodem extra knapperig!

Voor deze keukenprinses mag nummer 1 best onder de kerstboom hoor. Benieuwd of er veel van deze kerstcadeaus voor keukenprinsessen straks onder kerstbomen in Nederland liggen. 

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.