Must have voor creatieve genies: 456 dingen om te tekenen

Door  |  0 reacties

Leg dit boek onder de kerstboom van een creatieveling en je hebt een jaar geen kind aan hem of haar. Is dat even lekker rustig? Het boek 456 dingen om te tekenen staat boordevol knotsgekke tekenopdrachten die het beste in elke creatieveling naar boven halen.

456 dingen om te tekenen is het vervolg van het eerder door onze bezoekers zo gewaardeerde 444 dingen om te tekenen. Een nieuwe versie met niet alleen nieuwe opdrachten, maar dus ook nog meer. En dat voor dezelfde prijs; dit boek is voor € 9,95 van jou en daarmee een perfect betaalbaar cadeautje voor onder de kerstboom.

Wat je kunt verwachten van ‘456 dingen om te tekenen’

456 dingen om te tekenenVervelen zal niet meer voorkomen in het woordenboek van de ontvanger van 456 dingen om te tekenen. Want of je nu graag potloden pakt, krijtjes of penselen, of misschien nog wel liever knipt en plakt, dit boek zorgt sowieso voor een flinke dosis inspiratie. En door het dikke papier kun je ook echt alle bovenstaande materialen gebruiken.

Op welke manier dit boek inspiratie blijft geven? Op elke pagina staat een unieke tekenopdracht, een tekenopdracht waar je zelf niet snel aan zal denken en waarbij je toch echt wel creatief moet zijn om er wat leuks van te maken.

Kom maar op met die tekenopdrachten!

Nieuwsgierig geworden naar de niet doorgaanse tekenopdrachten in dit boek? We geven je enkele voorbeelden. Wat dacht je van een opdracht met de naam ‘Alle wegen naar Rome’ of ‘De laatste loodjes’? We slaan nog een paar willekeurige pagina’s open en komen bij de opdrachten ‘Een briljante ingeving’ en ‘Een slecht idee’. Of wat dacht je van ‘Een boer met kiespijn’?

Titel: 456 dingen om te tekenen
Uitgeverij: BBNC
Prijs: € 9,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *