Proost! De leukste kerstcadeaus voor wijnliefhebbers

Door  |  0 reacties

Wijn is fijn… zeker als je het aan een wijnliefhebber vraagt. Wel zo leuk om tijdens de kerst de wijnliefhebber te verrassen met een passend kerstcadeau toch? Wij gingen op zoek naar de leukste kerstcadeaus voor wijnliefhebbers. 

Natuurlijk wordt een wijnliefhebber blij van een goed fles wijn of wellicht zelfs een kistje met een mooie selectie wijnen. Maar er is zoveel meer te bedenken als het gaat om kerstcadeaus voor wijnliefhebbers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oplaadbare kurkentrekker of een koelstick? Om maar iets te noemen…

Kerstcadeaus voor wijnliefhebbers

Alles over deze kerstcadeaus voor wijnliefhebbers

1. Gemak dient de mens en dus ook de wijnliefhebber. Deze oplaadbare elektrische kurkentrekker is vast en zeker een geslaagd kerstcadeautje.

2. Een fles wijn meenemen is altijd een goed idee als je bij mensen gaat eten. Zeker als je deze de fles verpakt in deze briljante cadeauzak.

3. Best een toestand om tijdens een feestje te onthouden welk glas van wie was onderweg van de woonkamer naar de keuken en weer terug. Niet met deze vriendjes van Vacuvin in kerstsfeer.

4. Dit keer geen chicken in a basket maar in a bottle. Als de wijnliefhebber waar jij een kerstcadeautje voor zoekt wel van een grapje houdt, is deze wijnstop zeer geschikt.

5. Dat is nog eens een leuke manier om wijn cadeau te doen: dit wijnkistje is op drie manieren als wijnrek te gebruiken.

6. Witte wijn hoort lekker koel te zijn. Met deze Winechill koelstick blijft een fles witte wijn tot een uur lang gekoeld. Als die fles het uur al redt natuurlijk…

7. De Grote Hamersma wijngids 2016 is een geweldig cadeauboek met wijnen in alle prijsklassen. Te groot? Er is ook De Kleine Hamersma 2016 met daarin 750 wijnen voor € 7,50.

8. Glühwein is heerlijk in de winter en zeker tijdens de kerstdagen. Alleen de geur al. Deze Glühwein Set wordt vast en zeker gewaardeerd onder de kerstboom.

9. Iemand trek in een glas wijn? Nog even geduld dan, want deze flessenpuzzel moet worden opgelost voordat de wijn kan worden uitgeschonken…

Ben je eruit welk van deze negen leukste kerstcadeaus voor wijnliefhebbers het wordt? Veel geefplezier!

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *