Babongo; hét adres voor duurzame, last minute kerstcadeautjes

Door  |  1 reactie

Nog ruim een week en het is alweer kerst! En dat betekent voor veel mensen dat ze nog last minute kerstcadeautjes moeten inslaan. Ga dit jaar voor duurzaam en ga voor de producten van Babongo.

Over Babongo

Respect voor mens en natuur; dat is wat centraal staat bij Babongo, de webshop van de creatieve, idealistische Nicole. Nicole wordt graag omringd dor dingen die mooi zijn, maar ook groen zijn. En dat is makkelijker dan je misschien zou denken…

Kermit (de kikker) zei eens: “It’s not easy being green”. Deze uitspraak wordt wereldwijd gebruikt om aan te geven dat we wel willen, maar dat het toch best ingewikkeld is om ‘groen’ te doen. Wij maken het een stuk gemakkelijker voor je en vooral leuk!  Babongo makes it easy being green.  

En niet alleen easy overigens. De webshop nodigt ook nog eens uit om te kopen. Teveel leuke producten die je onmogelijk niet in je winkelmandje kan stoppen. Groen blijkt opeens niet saai en burgerlijk, maar hip en trendy. Je spot er nu de leukste last minute cadeautjes voor kerst, maar ook design artikelen voor in je eigen huis en supertoffe kaarten voor het hele jaar door.

De leukste producten van Babongo

Om je een idee te geven van wat je zoal bij Babongo kan vinden selecteerde ik mijn favoriete producten. Voor in mijn eigen huis, maar ook zeker om onder de kerstboom te leggen. Door drukte moet ik nog als de wiedeweerga last minute kerstcadeautjes bestellen namelijk. Herkenbaar? Check dan snel even deze producten. Of het hele assortiment van Babongo.

babongo, duurzame kerstcadeautjes

1. Scoren met kerst doe je zonder twijfel met dit superzachte kleed van biologisch katoen.

2. Vrolijke voorraadpotten om het nieuwe jaar geordend te starten. Van deze heeft niemand er toch genoeg? Ze zijn van bamboe en vrij van bpa, pvc en weekmakers. Draag je meteen een steentje bij aan het milieu!

3. Kerst is de periode van lekker koken, en net even anders. Dat betekent dat ik groenten in huis haal die ik anders niet veel eet. Soms heb je dan net een halve aubergine/courgette/uit nodig. Lastig goed te houden en de helft verdwijnt in de vuilniszak. Met de foodhuggers is dit verleden tijd. Je groenten houd je langer goed en de smaak blijft behouden als je ze opbergt in deze siliconen ‘dopjes’. Ook leuk als kerstcadeau voor die kookprinses in de familie. Voor avocado-liefhebbers is er een aparte variant overigens.

4. Ik heb een tic voor zwart/wit theedoeken. Vriendinnetjes die weer een variant spotten in een winkel appen mij altijd of ze hem mee moeten nemen. Met deze theedoek zou je mij blij maken onder de kerstboom. Zoek je een kerstcadeau voor liefhebbers van Scandinavisch design? Deze moet je hebben! Gemaakt van biologisch katoen en onder fairtrade omstandigheden.

5. Inpakpapier om vrolijk van te worden! Leuk voor dat vriendinnetje dat net als ik dol is op cadeautjes geven (en dus inpakken). Mocht je nog papier nodig hebben om je kerstcadeautjes in te pakken, dat is er ook. Check hier!

6. Mijn kerstdiner serveer ik dit jaar van dit groene dienblad. Na ja, figuurlijk groen dan, want hij is van duurzaam bamboe gemaakt.

7. Handig: stickers waarmee je je ietwat saaie porseleinen servies omtovert in veeeeeel leuker servies. Deze variant is extra leuk voor kerst. Met rendieren! (ook in andere varianten verkrijgbaar overigens)

8. Vind je het ook altijd zo zonde dat je bloemen na een week alweer weg moet geven? Geef deze vrolijke papieren bloemen. Gaan veel langer mee!

9. Een last minute kerstcadeautje. Voor een kindje waarvan ik de naam nog niet weet, alleen het geslacht. Mijn broer wordt namelijk vader. Dit kinderservies van biologisch afbreekbare bamboe gaat dus onder de boom. Te schattig toch?

Ja, dat wordt dus lastig kiezen uit het brede aanbod van Babongo. Ze hebben zoveel leuks!

 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Gustavo Woltmann

    11 januari 2017 at 17:29

    Kerstmis is dan wel al achter de rug, deze cadeautjes doen het altijd goed. Ik denk dat ik hier eens ga kijken voor mijn vriendin haar verjaardag in februari, ze is namelijk nogal milieubewust en zal zich dus zeker kunnen vinden in het groene thema. Bedankt voor de tip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *