Zweet je rot! De leukste kerstcadeaus voor sportievelingen

Door  |  0 reacties

Op zoek naar kerstcadeaus voor sportievelingen? We gingen op zoek naar de leukste items voor die sportieve zus, moeder, vriendin, partner of misschien wel voor op je eigen last minute wensenlijstje. Kijk je mee? 

Behalve leuk voor sportievelingen zijn deze cadeaus ook erg leuk voor hem/haar die sporten als goed voornemen voor 2016 hebben. Of het nu gaat om starten met sporten, meer sporten of een nieuwe sport gaan beoefenen; we zochten negen heel verschillende kerstcadeaus voor sportievelingen uit.

Kerstcadeaus voor sportievelingen

Alles over deze kerstcadeaus voor sportievelingen

1. Zo blij als een klein kind zal degene zijn die je een hoepel cadeau doet onder de kerstboom. Ga terug naar je jeugd en doe direct een fijne workout.

2. Snowboarder in de familie? Deze Trust me I’m a snowboarder hoodie gaat zeker weten mee naar de bergen. Je kunt zelf kiezen welke kleur de hoodie en de tekst krijgen.

3. Een Polar sporthorloge met hartslagsensor; daar doe je zo’n beetje iedere sporter een plezier mee. Hij is verkrijgbaar in wit, roze, blauw en zwart.

4. Een hammamdoek met de titel Shaken not stirred? Ja, die bestaat en is ook nog eens multifunctioneel. Behalve fijn om mee te nemen naar de sauna, uiteraard na een rondje sportschool, kan hij zomers ook mee naar het strand.

5. Met deze Kettler Balance Step wordt sporten net even makkelijker in te plannen in drukke schema’s. Je kunt hiermee namelijk gewoon thuis aan de slag.

6. Gaan jullie met de hele familie skiën deze winter? Dan kun je vast iemand, groot of klein, blij maken met een grappig helmcover zoals deze.

7. Verwacht je een strenge winter en wil je graag schaatsen met je zus/vriendin/tante/moeder maar heeft ze tot nu toe altijd het excuus “Ik heb geen schaatsen” paraat? Dat los je eenvoudig op met een paar toffe kunstschaatsen als kerstcadeau.

8. Sporters hebben meestal veel spullen bij zich. Een stevige grote tas in onmisbaar. Deze Duffel Bag van Helly Hansen heeft nog een extra handigheidje; je kunt de tas ook op je rug dragen als rugtas.

9. Na het sporten is er niets fijner dan fris gedoucht in een comfortabele joggingbroek te stappen. Superdry heeft er voldoende in vrolijke kleurtjes om cadeau te doen met kerst.

Als je nog niet sportief bent, word je het vanzelf als je deze negen leukste kerstcadeaus voor sportievelingen ziet. Op naar een sportief en fit 2016!

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *