Nooit meer een lege telefoon met handige ‘creditcard’

Door  |  0 reacties

Is jouw accu van je telefoon te snel leeg omdat je er aan vastgeplakt zit? En krijg je dan spontaan de zenuwen omdat je niet bereikbaar bent? Check snel de Leitz Power Bank op creditcard-formaat.

Als ik bij vriendlief klaag dat mijn accu weer eens zo snel leeg is, is zijn standaard antwoord dat ik ‘dat ding’ eens moet wegleggen. Stiekem heeft hij daar een punt; voor mijn algehele gezondheid en nachtrust zou het soms beter zijn. Maar ik ben stiekem hooked aan social media en mijn werk gaat (lang leve webcare!) ook buiten werktijd door. Op de raarste tijdstippen en dus ook niet per definitie als er een stopcontact in de buurt bent.

Sinds kort heb ik een nieuw maatje, een Power Bank van Leitz. Makkelijk mee te nemen, want niet gek veel dikker dan een creditcard.

Alles over de Leitz Power Bank

Leitz Power BankBen jij, net als ik, zo iemand die even wil gaan surfen en zo uren verder is? Een lege batterij en je moet nog een uur naar huis reizen. Wat nu te doen in de trein? Nou, zorgen dat je dus die Power Bank op zak hebt, want dan kan je je iPhone in een korte tijd opladen. De Leitz Complete Credit Card Power Bank is een zeer dunne lader met het formaat van een creditcard. Je kunt hem dus eenvoudig in je portemonnee of een apart vakje in je tas stoppen.

Dankzij de ingebouwde (Apple gecertificeerde) lightning kabel kun je je iPhone of iPod supersnel opladen. Binnen vijf minuten heeft de Credit Card Power Bank je batterij alweer op 10% staan en in 1 uur is je device voor de helft opgeladen. Dankzij een capaciteit van 1350 mAh kan hij een iPhone 6 voor 40% opladen, genoeg voor meer dan 5 uur beltijd (en iets minder surftijd helaas). Houd er wel rekening mee dat je de Power Bank eerst een aantal keer volledig moet opladen en laten leeglopen voor hij deze capaciteit bereikt.

De Power Bank opladen doe je met een bijgeleverde USB-kabel die je eenvoudig op je computer aansluit. Tijdens het opladen kun je aan de led-indicatie zien hoe vol deze nog is. Het laatste wat je wilt, is dat je niet weet dat hij bijna leeg is en je alsnog zonder zit…

Voor mij de ideale oplossing. Ben jij ook overtuigd?

Leitz Power Bank
Prijs: € 47,93

Bekijk op bol.com

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *