Kijk niet om

Door  |  0 reacties

Het debuut van Clare Donoghue, Kijk niet om, is een uiterst spannende thriller met een verrassend plot. Een aanrader voor fans van Peter James en Lee Child.

Waar ‘Kijk niet om’ over gaat

Kijk niet om, Clare DonoghueFotografe Sarah wordt gestalkt. Wanneer er in haar omgeving in Londen diverse vrouwen vermoord worden aangetroffen, staat de politie voor een raadsel. De dader gaat steeds grover te werk. Wat is het verband tussen de slachtoffers? Ondertussen krijgt Sarah cryptische briefjes en verontrustende telefoontjes en durft ze nauwelijks meer de straat op, terwijl het ene na het andere slachtoffer valt. Is zij de sleutel naar de moordenaar?

Wat wij vonden van ‘Kijk niet om’

Achterflappen; ze kunnen nog wel eens bedrieglijk uitpakken. Omdat de recensies op de achterkant bijvoorbeeld misleidend zijn.

Op de achterflap van Kijk niet om stonden er welgeteld vier op en ja, daar laat je je dus wel enigszins door leiden als je moet kiezen welke van alle recensie-boeken voor gaat (er ligt toch een stapel klaar!). Als je dan deze recensies leest dan moet je Kijk niet om toch wel voorrang geven?

Een steengoed debuut waarin de personages en spanning goed zijn uitgewerkt. (Kirkus Reviews)

Clare Donoghue heeft alles in zich om een solide reeks thrillers te schrijven. (Publishers Weekly)

Clare Donoghue weet als geen ander personages te schetsen die op het eerste gezicht heel normaal lijken, maar die veel verborgen blijken te houden. De plotwendingen zijn sterk en staan garant voor een spannende thriller. (The Irish Voice)

Een uitstekende thriller met een schokkend en onverwacht plot. (RT Book Reviews)

En dan ben ik eigenwijs, dan denk ik echt wel het plot vroeg te kunnen doorzien. Niet dus! Tot aan de laatste 10 paar bladzijdes toe had ik geen idee. En als ik al een vaag idee had, dan zat ik er totaal naast. Ik kijk uit naar het tweede boek van Clare!

Titel: Kijk niet om
Auteur:Clare Donoghue
Uitgeverij: De Fontein
Prijs: € 18,99

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *