Nieuw jaar, nieuw interieur? Haal inspiratie uit Bright Bazaar

Door  |  0 reacties

Heb jij ook zo’n zin om in het nieuwe jaar de bezem door je huis te halen en voor een nieuw en kleurrijk interieur te gaan? Will Taylor, interieurblogger in hart en nieren, help je graag op weg.

Voor wie Will Taylor niet kent…

Mocht je thuis zijn in de wereld van interieurbloggers dan kun je deze alinea vast overslaan; dan weet je namelijk ongetwijfeld wie Will Taylor is. Will Taylor studeerde journalistiek in Groot-Brittannië en startte in 2009, na kort voor de BBC te hebben gewerkt, zijn blog Bright Bazaar waarop hij zijn liefde en passie voor kleur deelt. Make you smile for style is zijn motto. En dat lukt hem niet alleen met zijn blog, maar ook met zijn gelijknamige nieuwe kleurrijke interieurboek.

Wat je kunt verwachten van Bright Bazaar

Bright Bazaar, Will TaylorIn Bright Bazaar krijg je hulp en inspiratie van Will om jouw ideale kleurenpalet te ontdekken en die tinten met zelfvertrouwen bij de inrichting van je huis te gebruiken. Hij legt je uit hoe je eenvoudig kleur in je leven kan brengen zonder dat daar per se heel veel lef voor nodig is.

In tien stappen laat hij je zien hoe je met veel zelfvertrouwen de meest kleurrijke combinaties kan maken. Hij geeft je zicht in een aantal bijzondere kleurencombinaties, of cocktails zoals Will ze noemt. The Lime Divine, The Strawberry Split, The Mint Bliss, The Tangerine Dream, The Lavender Lick, The Citrus Twist, The Flirty Fiesta,  en The Monochrome Magic: van deze namen word je toch instant happy?

Will laat per kleurencocktail zien hoe je dit op een mooie manier kunt toepassen zonder dat het een soort Villa Kakelbont wordt. Oké toegegeven, soms is het wel een kleine kermis, maar dan wel een heel mooie kermis.

Wat nog meer aan bod komt?

  • Will’s visie op kleurgebruik
  • Hoe breng je kleur aan in elke kamer
  • Hoe speel je met materialen en patronen
  • Hoe om te gaan met belichting

Kortom; een musthave voor elke interieurfan met liefde voor kleur!

Titel: Bright Bazaar
Auteur: Will Taylor
Uitgeverij: Terra
Prijs: € 24,99

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *