Hand op de knip! 9x leuke spaarpotten

Door  |  0 reacties

Een nieuw jaar start traditiegetrouw vaak met goede voornemens. Dat kan van alles zijn. Zoals gezonder eten, meer sporten, minder werken of meer sparen. Voor een specifiek doel zoals een vakantie of een nieuw interieur maar ook gewoon om bewuster met geld om te gaan. Sparen in nieuwe leuke spaarpotten maakt het net even leuker toch? 

Tegenwoordig krijg je nog maar dusdanig weinig rente dat sparen in een spaarpot helemaal zo gek niet is. Kun je de inleg altijd nog naar de bank brengen. Als je van overzicht houdt kun je zelfs meerdere spaarpotten inzetten: voor ieder doel een potje. Wij zochten negen leuke spaarpotten bij elkaar. Kijk je mee?

Leuke spaarpotten

Alles over deze leuke spaarpotten

1. Star Wars is terug van weggeweest! Voor de echt Star Wars-fans is deze briljante spaarpot in de vorm van R2D2 een echte must have. Als je iets in de spaarpot stopt maakt hij het herkenbare R2D2-geluid.

2. Gold Digger of niet; dit spaarvarken is niet alleen handig, maar staat ook nog eens leuk in je interieur.

3. Geen kat in de zak, maar een kat in een doos. Leg een munt op het doosje en de kat haalt met haar pootje de buit binnen. Zo schattig dat het sparen vanzelf snel gaat. Nog een muntje en nog een muntje…..

4. Ben je meer een hondenmens? Dan is deze Doggy Bank dé spaarpot voor jou. Leg spaargeld in z’n bak en hij begint gelijk te eten. Hap, slik, weg is je spaargeld.

5. Is er een baby geboren in jouw omgeving en zoek je naar een geschikt kraamcadeautje? Deze verzilverde Nijntje-spaarpot is vast een succes. Extra leuk: je kunt de naam van de baby in de spaarpot laten graveren.

6. Saved by the bell. Letterlijk. Gooi je spaargeld in de spaarpot en er klinkt een bel. Hoe vaker die bel klinkt hoe groter je spaaropbrengst. Dus laat maar lekker rinkelen.

7. Schijn bedriegt als je denkt dat dit een schattige knuffelbeer is. De pluche beer mag er dan zo uit zien, feitelijk is het een spaarpot.

8. Deze spaarpot (of eigenlijk kluis) is pas echt goed vermomd. Als je deze tussen je boeken in de boekenkast zet heeft niemand door dat het eigenlijk geen Engels woordenboek is. Briljant!

9. En tot slot een echt spaarvarken in een echte meisjeskleur mét kroontje. Daar worden kleine, en ook veel grote, meisjes heel blij van.

Met deze negen leuke spaarpotten moet sparen toch lukken? Succes!

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *