199 DIY’s voor jezelf en je huis

Door  |  0 reacties

Zijn creatief bezig zijn en meer DIY-en jouw goede voornemens voor 2016? Dan zit je met het boek 199 DIY’s voor jezelf en je huis helemaal goed. Je kunt direct in elke kamer aan de slag. En zelfs in de tuin!

199 DIY’s voor jezelf en je huis is een uitgave van Madam Creatief. Op deze website, een initiatief van de uitgever van het boek, vind je regelmatig nieuwe werkbeschrijvingen en DIY-ideeën. En die zijn nu dus gebundeld in een knijterdik boek van meer dan 400 pagina’s.

Wat je kunt verwachten van ‘199 DIY’s voor jezelf en je huis’

199 DIY's voor jezelf en je huisCreativiteit voor elke ruimte in huis én voor de tuin. Van de hal tot de badkamer. Van de babykamer tot de waskamer. Van de woonkamer tot de werkkamer. Geen hoekje wordt overgeslagen.

Wat voor projecten je kunt verwachten? Van zelfgenaaide kussens tot een gebreid kleed, van grappige krijtborden tot een eenvoudige boodschappentas. Kleine en grote projectjes komen aan bod. Soms maak je in slechts een paar minuten een nieuwe creatie, voor andere zal je tijd in je agenda moeten inplannen.

Naaien, breien, haken, knippen, plakken. Het komt allemaal aan bod. Met duidelijke beschrijvingen en dito foto’s.

Enkele DIY-voorbeelden

199 ideeën dus. En ze zijn eigenlijk allemaal even leuk. Welke zullen we aan je verklappen? Soit, we slaan gewoon een paar willekeurige pagina’s over om je een idee te geven:

  • Sierlijsten voor pumps (ein-de-lijk al je schoenen kwijt)
  • Met behang beplakte meubels (weg standaard Ikea meubels)
  • Bijzondere bestekhoesjes (leuk voor bij de picknick of barbecue)
  • Vrolijke afwasmannetjes (de was doen was nog nooit zo leuk)
  • Handige weekplanner (nooit meer afspraken vergeten)

Benieuwd geworden naar de andere 194 DIY ideeën? Koop dit boek en je zal je in 2016 niet vervelen!

Titel: 199 DIY’s voor jezelf en je huis
Uitgeverij: Lannoo
Prijs: € 24,99

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *