The New Easy, Donna Hay is terug

Door  |  0 reacties

Kookboekenschrijfster Donna Hay is terug. En hoe! The New Easy is wéér zo’n kookboek dat een ereplekje moet krijgen in je keuken.

Mijn goede voornemen voor 2016? Afvallen! Drie jaar geleden viel ik negen kilo af, wat was ik trots op mijn nieuwe lichaam. Maar door een periode thuis en nieuw werk waar taart eerder dagelijks dan wekelijks op tafel staat, ga ik alweer hard richting mijn oude gewicht. Tijd om het aan te pakken.

En eerlijk; met een drukke baan, een eigen fotografiebedrijf, een blog én een sociaal leven is er soms te weinig tijd om een gezonde en voedzame maaltijd op tafel te zetten. Gelukkig is daar mijn altijd reddende engel Donna Hay die me keer op keer verrast met makkelijke, maar goede recepten. Haar nieuwe kookboek The New Easy is op dit moment dan ook mijn bijbel.

Wat je kunt verwachten van The New Easy?

The New Easy, Donna HayeThe New Easy maakt koken nog sneller, eenvoudiger en makkelijker. De eeuwige ellende van ‘Wat ga ik vanavond koken zonder dat het me teveel tijd kost?’ is verleden tijd met de recepten in dit ruim 200 pagina’s tellende boek.

Donna zet haar favoriete gerechten op een rij en geeft bij diverse recepten nog een tip hoe je deze kunt ‘restylen’. Bijvoorbeeld voor een feestelijk tintje in het weekend. Of om te laten zien hoe je dat lekkere hoofdgerecht ook eenvoudig om kunt toveren in een voedzame lunch. Ideaal

Een selectie uit de recepten van Donna Hay

  • Lamsgebraad met zoete uit en olijfolie. Op een informele zondag serveer je dit met flatbread en humus, zomers maak je er een salade van.
  • Krokante zalm met zoetzure ui met dille. Voor een picknick meng je dit met noedels voor een Oosters take away boxje, voor een feestelijk etentje gebruik je dit als slim voorafje.
  • Langzaam gegaarde runderborst. Lasagneliefhebbers kunnen deze ook gebruiken in hun lasagne.
  • Boerenchocoladecake. Ook als mini-dessert te bereiden in muffinvormpjes en bij een speciale gelegenheid als feestelijke laagjescake.

Dat klinkt toch als makkelijk, lekker en gezond als we de chocoladecake even vergeten? Aanschaffen dat boek!

Titel: The New Easy
Auteur: Donna Hay
Uitgeverij: Unieboek
Prijs: € 29,99

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *