Must voor foodies! Handig food notitieboek van Yvette van Boven

Door  |  0 reacties

Ben jij een die hard foodie en is koken jouw lust en leven? En heb je het Home made food note book nog niet in de keuken liggen? Foei!

Home made food note book is een van de nieuwste boeken van Yvette van Boven. Voor wie haar niet kent, even een klein voorstelrondje. Yvette is een veelzijdig talent; ze is kookboekenauteur, illustrator, food-stylist en columnist. Met dank aan de aanvulling van haar man, die fotograaf is, zijn er al vele mooie kookboeken van haar op de markt gekomen.

Haar boeken worden altijd goed ontvangen door de pers en consumenten. In 2010 werd haar boek Home made zelfs uitgeroepen tot kookboek van het jaar. En veel van haar boeken zijn ook nog eens vertaald in het Engels, Spaans, Duits, Frans en Spaans. Talent heeft ze dus zeker!

Over ‘Home made food note book’

Home made food note bookEn daar is dan nu één van haar nieuwste ‘verzinsels’, het Home made food note book. Een handig notitieboek waarin jij al je recepten, kook-aantekeningen en favoriete adresjes kan vast leggen. Een echte must have voor foodies als je het ons vraagt. Eentje om vrolijk van te worden ook. Uiteraard met dank aan haar altijd vrolijke illustraties.

Daarnaast bevat dit handige receptenopschrijfboek, zoals Yvette het zelf noemt, heel veel handige tips en leidraden voor in de keuken. Zo hoef je je nooit meer af te vragen hoe lang je een ingrediënt kunt bewaren in de koelkast; Yvette maakte een handige checklist. Om maar een simpel voorbeeld te noemen.

Benieuwd naar de rest? Bestel dit boek. Waarschijnlijk wordt het je kookbijbel voor het leven!

Titel: Home made food note book
Auteur: Yvette van Boven
Uitgeverij: Fontaine
Prijs: € 17,95

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *