Mondaymorning wrapup! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Kijk je mee naar de favorieten van Laura & Sabine van deze week?

Favorieten

Alles over de favorieten van deze week

1. Als je twee reizen in de planning hebt, mag je best een nieuwe koffer kopen toch? Dat vond Laura althans. Check deze coole Flamingo-koffer. In verschillende maten verkrijgbaar. De koffer mag zich in elk geval vast verheugen op een reisje naar Sevilla & Italië.

2. Over Italië gesproken; mocht je komende zomer plannen hebben om daar heen te gaan, oriënteer je dan zeker even op Ciaotutti.nl. De favoriete Italië-blog van Laura. De eigenaresse van het blog schreef ook een boek, check onze review.

3. Hoewel we eigenlijk een broertje dood hebben aan de winter, dragen we deze egel-wanten met liefde. Gespot door Sabine!

4. Hoe gaat het met jou afvalplannen? Wij zitten een beetje in deze status. Dan maar de tas kopen?

5. Mocht de winter onverwacht nog wel echt om de hoek komen kijken, doe ons dan maar deze toffe boots van Tom’s.

6. Heb je veel op elkaar lijkende sleutels in huis en haal je ze regelmatig door elkaar? Tijd om aan de slag te gaan met dit DIY-idee.

7. Als reisfanaat wordt Laura hier erg blij van; ringen van je favoriete steden. Niet alleen Amsterdam, maar ook bijvoorbeeld New York, Parijs en Stockholm.

8. Ze mag dan 34 (auch!) zijn, Laura houdt stiekem best van young adult boeken. Zoals het boek Nodig, waarin de rol van social media onder jongeren duidelijk wordt. Zo onschuldig is het allemaal niet. En nodig? Dat evenmin!

9. In de winter kun je de vogels best een beetje helpen toch? Met dit vogelcafé vol met lekkers bijvoorbeeld.

Sorry als we het je portemonnee weer heeeeel moeilijk hebben gemaakt, maar dit soort leuke dingen moet je toch wel delen?

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *