Sporten op Valentijnsdag: in de kleuren van de liefde

Door  |  0 reacties

Valentijnsdag valt dit jaar op zondag. Perfect om behalve een romantisch etentje ook lekker te sporten. Misschien zelfs wel samen met je liefde. En hoe leuk is het dan om je in de kleuren van de liefde te kleden als je gaat sporten op Valentijnsdag. Wij zochten negen leuke items voor je uit in rood en roze.

Zondag is voor veel mensen een fijne dag om te sporten. Bijvoorbeeld een vroege zondagochtend loop (sunday runday), of een bezoek aan de sportschool in alle rust. Anderen stappen op de fiets of gaan naar het zwembad om baantjes te trekken, zoals dat heet. Kijk je mee naar de negen leuke sport hebbedingen in de kleuren van de liefde? Leuk voor het sporten op Valentijnsdag.

Sporten op Valentijnsdag

Alles over deze roze & rode sportkleding

1. Dit fijne sportvest van Puma is ideaal voor een rondje hardlopen of om voor of na je training aan te trekken. Met lange mouwen met duimgaten zodat je ook lekkere warme handen houdt.

2. Sportleggings kun je nooit genoeg hebben. Of je nu gaat hardlopen, kickboksen of naar de sportschool gaat, een sportlegging zit altijd fijn. En van dit exemplaar word je vanzelf vrolijk.

3. Ben jij op wintersport als het Valentijnsdag is? Dan is dit knalroze ski-jack zeer geschikt voor 14 februari. Behalve knalroze is hij ook functioneel en houdt hij je warm en droog.

4. Zoeter dan zoet roze zijn deze Adidas-sportschoenen. En natuurlijk niet alleen geschikt voor Valentijnsdag. Op deze schatjes kan je het hele jaar rondhuppelen.

5. In die zoetroze sportschoenen horen op Valentijnsdag natuurlijk ook sportsokken in de kleur van de liefde. Deze hardloopsokken van Ascis bijvoorbeeld.

6. Behalve sportleggings kun je ook nooit genoeg sporttops in de kast hebben liggen. Heb je al een roze exemplaar voor Valentijnsdag?

7. Als kickboksen jouw favoriete sport is dan zijn deze roze bokshandschoenen toch geweldig. Een toefje vrouwelijk roze in de wereld van boksen.

8. Als je graag sportief baantjes trekt in het zwembad is een badpak met goede pasvorm onmisbaar. En dan is Speedo toch wel hét merk. Voor Valentijnsdag zochten we dit knalrode exemplaar uit.

9. Nog even geduld en dan dient het voorjaar zich weer aan. Gezien de winter die nog geen naam winter mag hebben, is de kans groot dat je op Valentijnsdag al lekker met blote benen kunt hardlopen! In deze Nike sportshort bijvoorbeeld.

Ga jij sporten op Valentijnsdag? Heb een fijne dag!

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *