Een leven na jou

Door  |  0 reacties

Jojo Moyes is terug. En daar worden we op de redactie van Like & Love (it!) heel blij van. Haar boeken lezen we eigenlijk altijd in één adem uit. Dat geldt ook zeker voor haar nieuwe boek Een leven na jou.

Waar ‘Een leven na jou’ over gaat

Een leven na jou, Jojo MoyesEen leven na jou is het vervolg op het overdonderde liefdesverhaal Voor jou, waarin Louisa alles op alles zet om Will er van te weerhouden een einde aan zijn leven te maken. Maar Will, chronisch verlamd vanaf zijn nek, wint de strijd van Louise en Louise moet alleen verder. Hoe? Dat lees je dus in dit boek.

Louisa heeft na de dood van Will het gevoel dat ze weer net zo vastgeroest zit als voor de Will ontmoette. Ze dwingt zichzelf hieruit te stappen en meldt zich aan bij een groepscursus rouwverwerking. De medecursisten helpen haar een nieuw perspectief te vinden, ze vindt zelfs iemand voor wie ze gevoelens krijgt. Maar dan staat er ineens een iemands uit Wills verleden op haar stoep en wordt alles overhoop gehaald.

Wat wij van ‘Een leven na jou’ vonden

Het was in Voor jou al zo, maar misschien nu nog wel een beetje meer; Louisa voelt als een vriendin. Als iemand met wie je wilt meehuilen en -lachen. Maar ook iemand die je af en toe door elkaar wilt schudden en met twee voeten op de aarde wilt zetten. Dat maakt dat je dit boek, net als alle andere boeken van Jojo binnen no time uit hebt. Een compliment, maar ook zonde: nu moeten we weer wachten op haar volgende hit.

Titel: Een leven na jou
Auteur: Jojo Moyes
Uitgeverij: De Fontein
Prijs: € 19,99

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *