Mondaymorning wrapup! De favorieten van…

Door  |  1 reactie

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Elke maandag onze favorieten. Kijk je mee naar de favorieten van dit moment van Laura & Sabine?

favorieten-13

Alles over deze favorieten

1. Zonder projectjes in huis is Laura’s leven niet compleet. En dus zijn de slaap- en logeerkamer aan de beurt. Voor de logeerkamer kocht ze deze opbergzak. Nee, geen kinderen in huis. Wel een hond met veel knuffels!

2. Om vrolijk van te worden: de (hockey) sokken van ColorMeSocks.

3. Dit oogmasker kussen is ronduit geweldig. Slaap lekker!

4. De nieuwe eyecatcher in Laura’s slaapkamer (die trouwens okergeel wordt, hoe gaaf!). In deze lightbox kun je elke keer nieuwe posters (bij te bestellen) stoppen voor de afwisseling.

5. Weg met de suffe fruitmanden. Hang je fruit gewoon op!

6. Deze trolley is perfect om extra bergruimte in de keuken te creëren bijvoorbeeld. Of gewoon om een leeg hoekje op te leuken en je favoriete woonaccessoires te showen.

7. Gewoon iets leuks in je stolp zetten kan. Maar je kunt er ook een toffe lamp maken. Met deze DIY van VT wonen.

8. We zijn verliefd! Op dit ingenieuze systeem van FIGR1.

9. Kun je ooit genoeg servies hebben? Als het aan Laura ligt niet. Check snel de nieuwe servieslijn van iitala. Te mooi toch?

Hebben we weer een aanslag op jouw portemonnee gepleegd?

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Esmée

    15 februari 2016 at 08:17

    Mooie lijst! Ik vind de lightbox en de trolley heel erg gaaf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *