Chocolate Mint Day! Check de lekkerste chocolade munt recepten

Door  |  0 reacties

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een dag voor. Vandaag is het bijvoorbeeld Chocolate Mint Day. En natuurlijk gingen we bij Like & Love (it!) op zoek naar de negen lekkerste chocolade munt recepten. Dus alle after eight fans opgelet, deze zijn in het bijzonder voor jullie.

There’s something special about the combination of smooth, rich, luxurious chocolate and cool, refreshing, sharp mint. Celebrate this incredible combination on Chocolate Mint Day by indulging in your favourite minty, chocolate treat!- Bron: Days of the Year

Dit is de omschrijving die bij Chocolate Mint Day hoort. En natuurlijk vieren we gezellig mee. Check snel welke van deze chocolade munt recepten jij het lekkerste vindt.

chocolade-munt-recepten

Alles over deze chocolade munt recepten 

1. Deze is echt heel erg goed voor je geweten: skinny mint chocolate milkshake. En als ik naar de ingrediënten kijk gewoon super lekker. En skinny, dus dan mag je er extra veel van drinken toch?

2. Merengue maken is altijd een leuk! En voor chocolate mint day maak je ze natuurlijk in muntsmaak (en -kleur) en dip je ze in de chocolade. Smullen maar!

3. Heerlijk voor ’s avonds bij de koffie/thee: home made mint chocolate swirl bark, oftewel chocolade-munt-brokken. Je visite zal gegarandeerd onder de indruk zijn als je dit op tafel tovert.

4. Brownies? Zei er iemand brownies? Brownies zijn áltijd lekker. Wat dacht je van deze classic mint chocolate brownies?

5. Hot chocolate float with mint chip ice cream. Behalve de naam spreekt de foto boekdelen. Doen we gewoon net of het buiten echt echt koud en guur is en dan kruipen we met zo’n fijne beker op de bank.

6. Oreo-fans opgelet: deze mint Oreo’s bevatten geen zuivel, ei en gluten.

7. Chocolate mint Oreo mousse: zo’n toetje na je avondmaaltijd is toch één groot feest?

8. Deze chocolate mint crinkle cookies zijn schattig om te zien en lekker om te eten!

9. Rond kerst maakt ik voor de allereerste keer fudge en dat was een succes. Nu is het tijd voor mint chocolate chip fudge.

Houd jij het vandaag bij after eight of ga je zelf aan de slag met deze munt chocolade recepten voor mint chocolate day? 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *