Zoet & Shoot: voor bakkers en bloggers

Door  |  0 reacties

Zoet & Shoot is meer dan een kookboek met werkelijk de meest lekkere bakrecepten. Linda Lomelino legt ook uit hoe je je baksels het beste tot hun recht kunt laten komen. Op tafel én op de foto. Dus als je graag bakt en daarover blogt: dit is een geweldige inspiratiebron. 

Linda woont in Zweden en is niet alleen schrijfster van kookboeken maar ook fotograaf en stylist en eigenaar van het blog Call Me Cupcake. Je kunt Linda ook volgen op Instagram  voor de meest prachtige food foto’s van haar hand trouwens.

Wat je kunt verwachten van Zoet & Shoot

Zoet & shootBehalve heel veel goddelijke bakrecepten geeft Linda tips over styling, decoreren en fotograferen. Behalve dat je iets heerlijks creëert in de keuken krijg je ook handvatten om je baksels zo mooi mogelijk te presenteren en te fotograferen. En dat is natuurlijk super handig als je een blog bijhoudt over je bakresultaten. Misschien pas je een aantal van de tips al lang toe, maar ongetwijfeld brengt Linda je op nieuwe ideeën.

En ik weet niet hoe dat bij jouw werkt, maar ik ben dol op boeken die inspiratie geven waarmee je onmiddellijk aan de slag wilt en kunt. Wat dat betreft is Zoet & Shoot echt een must have.

Het boek is ingedeeld in een paar overzichtelijk categorieën. Je vindt de recepten terug onder de hoofdstukken ‘Tuindromen’, ‘Herfstoogst’, ‘Citrussmaken’, ‘De smaak van chocolade’ en ‘Noten en toffees’. En daar tussendoor vind je uitleg die is verdeeld in de hoofdstukken ‘Bakken’, ‘Decoreren’ en ‘Stylen en fotograferen’. Achterin het boek vind je nog een overzichtelijk receptenregister.

Favorieten!

Ik bak graag en vaak en ben zelden zoveel recepten in één boek tegengekomen die ik gelijk wil maken. Wat dacht je van…

  • Blauwebessenvierkantjes
  • Frambozen-Oreo-Cheesecake
  • Chocoladebriochebroodjes
  • Brownie met cheesecake en frambozen
  • Chocolatechipcookies in een gietijzeren pan
  • Brownies met Maltesers
  • Bananen-toffeetaart
  • Kaneelbrood met gebrande boter
  • Apenbrood
  • Chocoladepavlova met Maltesers, Daim en pecannoten

Heb je ook zin om deze en nog veel meer goddelijke recepten uit te proberen? Bestel dan snel Zoet & Shoot! 

Titel: Zoet & Shoot
Auteur: Linda Lomelino
Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
Prijs: € 24,99

Bekijk op bol.com

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *