Vrolijk Pasen! Check de limited voorjaarscollectie van IKEA

Door  |  0 reacties

Pasen valt vroeg dit jaar; zondag 27 maart is het al eerste paasdag. Bij IKEA kun je nu terecht voor de limited voorjaarscollectie Kackling. Vrolijke voorjaarskleurtjes en -printjes zorgen voor een extra leuk gedecoreerde tafel bij het paasontbijt of de paasbrunch. Kijk je mee?

Zo aan het einde van de winter smachten we allemaal naar die eerste lekkere lentedag. Krijg jij dan ook altijd zin om het voorjaar in huis te halen? Door bloembollen binnen een plekje te geven en  accessoires in vrolijke voorjaarskleuren te gebruiken bijvoorbeeld? IKEA snapt dat en heeft een super leuke limited voorjaarscollectie in de winkels. Op naar IKEA!

Voorjaarscollectie Ikea

Alles over de voorjaarscollectie van IKEA

1. Dit is toch wel mijn favoriet uit de voorjaarscollectie van Ikea. Deze glazen stolp met serveerschaal op een voet is een echte blikvanger op de paastafel. Hij is er in drie vrolijke voorjaarskleuren! Zo komt dat zelfgebakken paasbrood extra goed uit.

2. Die glazen met paashazen hè… die mogen toch gewoon niet ontbreken als we dan toch die paastafel mooi gaan dekken? Ook al puilen de kastjes al uit van glazen.

3. Een bordje meer of minder kan geen kwaad; er sneuvelt toch nog wel eens het een of ander. En dan zijn deze stippen bordjes een leuke aanvulling op je verzameling.

4. Ja gut, als je dan ook yoghurt wilt eten bij het paasontbijt heb je wel die bijpassende stippen kommetjes nodig.

5. En dat geldt natuurlijk ook voor die onvermijdelijke eitjes die bij Pasen horen. Die moeten dan wel in zo’n schattig stippen eierdopje.

6. De tafel dekken begint natuurlijk met een leuk tafelkleed. IKEA heeft een zwart/wit kleed en een kleurige variant. Het zwart/wit kleed geeft een mooi contrast met de vrolijke kleurtjes van het servies. Er is ook nog een loper te koop om het geheel af te maken.

7. Dan gaan we de keuken in. En waar gekookt wordt, wordt geknoeid. Geen nood, met dit schort blijft je kleding schoon en zie je er terwijl je kookt ook op je paasbest uit. Je kunt kiezen voor een eierprint of een paashazenprint.

8. Wie wast en wie droogt? Als je deze leuke paastheedoeken tevoorschijn tovert zal er vast iemand vrijwillig aanbieden af te drogen.

9. Als het paasontbijt of de -brunch dan achter de rug is, plof je lekker op de bank om uit te buiken. En dan maken een paar kussentjes met paasprintjes het helemaal af toch?

Behalve deze negen items is er nog meer leuk te spotten in de voorjaarscollectie van IKEA! Snel naar IKEA dus. Je kunt bij alle IKEA-vestigingen terecht, met uitzondering van IKEA Zwolle. 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *