Zand erover: hartverwarmend & grappig

Door  |  0 reacties

Er is altijd een tweede kans op die ene grote liefde, dat bewijst het boek Zand erover van Elsbeth Witt. Een hartverwarmende feelgood roman die zich afspeelt op Vlieland.

Waar ‘Zand erover’ over gaat

Zand erover, Elsbeth WittAls Fien haar tante, die ze zelden zag in haar jeugd, komt te overlijden en een leeg huis nalaat, hoeft Fien geen moment te twijfelen; ze vertrekt naar Vlieland. Want in Rotterdam heeft ze geen werk, geen vriend en geen baan meer.

Ze wil genieten van de rust en de natuur en hoopt dat het eilandleven haar goed doet en dat ze het verleden achter zich kan laten. Ze maakt nieuwe vriendschappen en staat misschien zelfs nog wel open voor een nieuwe relatie. Maar haar verleden laat haar niet met rust. Sterker nog, het verleden komt per veerpont aan op Vlieland… Wat zal Fien hiermee doen?

Wat wij vonden van ‘Zand erover’

Zand erover is zo’n boek dat je op een regenachtige dag onder een kleedje of op een zonnige dag in de tuin in één adem uit wilt lezen. Omdat je wilt weten of Fien gelukkig wordt op Vlieland én in de liefde.

Het boek is grappig, romantisch en ontspannend. Een chicklit pur sang. En zooo herkenbaar voor mensen die last hebben van dertigersdilemma’s.

Titel: Zand erover
Auteur: Elsbeth Witt
Uitgeverij: Xander
Prijs: € 17,95

Bekijk Zand erover van Elsbeth Witt op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *