Mondaymorning wrapup! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Elke maandag onze favorieten. Kijk je mee naar de favorieten van dit moment van Laura & Sabine?

Favorieten

Alles over de favorieten van deze week

1. Chicklitfans opgelet; de nieuwste Sophie Kinsella is uit. Shopaholic grijpt in neemt je weer mee in het hilarische leven van Becky.

2. Oh wow, hier wil je toch in de zomer op ronddobberen? Een unicorn opblaasband!

3. De laatste aanschaf van Laura: een GoPro om reisfilmpjes én grappig filmpjes van haar hond te maken. Ze is druk aan het oefenen. Dat is nog best een uitdaging. Durf jij hem ook aan?

4. Te leuk voor koekiemonsters; deze koekjeskussens.

5. De lekkerste echte koekjes koop je bij Van Stapele Koekmakerij. Op dit unieke adresje in Amsterdam koop je één soort koekjes; chocoladekoekjes gevuld met gesmolten witte chocolade. Goddelijk! Daarvoor vergeet je graag even dat terug-naar-bikini-lijf-dieet.

6. Fietstassen saai en degelijk? Nee hoor! Gewoon deze Living Life Style-tas voorop je fiets.

7. Soms vallen er grappige boekjes op de mat van Like & Love (it!). Zoals het Toilet Gastenboek. Leuk om te geven als housewarming cadeau.

8. Deze wil Laura in haar koffer voor de volgende zonvakantie; een roundie. Deze ronde handdoek kan je overigens ook gebruiken als (picknick)kleed. Stoer toch?

9. Waar je al je moestuintjes van de Albert Heijn kwijt kan? Op dit bloementrapje bijvoorbeeld.

Welk van deze favorieten gaan op jouw wensenlijstje?

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *