Het zevende enige echte kleurboek voor volwassenen

Door  |  0 reacties

We lijken haast wel een uithangbord geworden voor kleurboeken voor volwassenen. Dat komt doordat we – met ons drukke leven – stiekem fan zijn van kleuren. Het is dé manier om even nergens aan te denken en te ontspannen. En dus is het weer tijd om een nieuwe boek aan te kondigen; Het zevende enige echte kleurboek voor volwassenen.

Mocht je inmiddels zelf al fan zijn van de kleurboeken van BBNC uitgevers (de uitgeverij met de enige echte kleurboeken) dan kun je de rest van dit artikel skippen en eigenlijk meteen naar de knop onderaan gaan en het boek op Bol.com bestellen. Mocht je nog niet hebben ontdekt hoe geweldig kleuren voor volwassenen is dan nemen we je graag nog even mee in dit artikel.

Waarom we zo fan zijn van kleuren voor volwassenen?

Soms zouden we willen dat we weer een klein kind zouden zijn, of een puber. De enige zorg die je had was dat je ouders niet kwaad werden en dat je op tijd thuis zou zijn voor het eten. Of dat je nieuwe schoenen niet vies zouden worden. Het leven leek misschien moeilijk, maar als je nu terug kijkt was het totaal niet gecompliceerd.

Als je ouder wordt, komen er meer zorgen bij. Rekeningen betalen, goed presteren op het werk, je zorgen maken over waar het heen gaat met de wereld, zieke mensen om je heen… Hoe graag we ook de kleine positieve dingen in het leven zien, het is niet altijd leuk.

Ben jij zo iemand die je daar in kan verliezen, die kan blijven piekeren, die zijn werk niet los kan laten in de avonduren? Dan kan kleuren wel eens dé manier voor jou zijn. Het zorgt namelijk echt voor een leeg hoofd en voor ontspanning. Het is daarnaast een manier om creatief te blijven. En dat is waarom wij fan zijn!

Over ‘Het zevende enige echte kleurboek voor volwassenen’

Het zevende enige echte kleurboek voor volwassenenEen van de eerste Nederlandse uitgevers die met kleurboeken voor volwassenen kwam, is BBNC. Deze uitgeverij heeft inmiddels een hele reeks met enige echte kleurboeken voor volwassenen. In deze specifieke reeks inmiddels de 7e (!).

In Het zevende enige echte kleurboek voor volwassenen vind je 140 fonkelnieuwe kleurplaten; van abstracte en geometrische patronen tot platen vol steden, bloemen, planten, dieren en landschappen. En geloof ons, met die 140 pagina’s ben je komende zomer wel even zoet!

Titel: Het zevende enige echte kleurboek voor volwassenen
Uitgeverij: BBNC
Prijs: € 9,99

Bekijk Het zevende enige echte kleurboek voor volwassenen op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *