#hashtagmoordenaar; must read voor thrillerfans

Door  |  0 reacties

Fan van thrillers en het social media netwerk Twitter? Dan is Volg mij van Angela Clarke een aanrader. Het thrillerdebuut van deze schrijfster en journaliste pakt vanaf de eerste tot de laatste bladzijde.

Volg mij, Angela ClarkeWaar ‘Volg mij’ over gaat

Freddie Venton mag dan werken in een koffiebar, haar droom is om een journalist te worden. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te gaan. Als ze een bekende uit het verleden (Nasheen) op een avond ontmoet, verandert haar leven volkomen. Van het een op het andere moment staat ze op een plaats delict van een gruwelijke moorden wordt ze betrokken bij het moordonderzoek vanwege haar kennis van social media.

De moordenaar, die al snel #hashtagmoordenaar wordt genoemd, communiceert namelijk met de wereld via Twitter. Cryptische berichten moeten de politie naar de dader helpen en Freddie helpt hen daarbij. Maar de moordenaar lijkt hun keer op keer te ontkomen en uiteindelijk zal zelfs Freddie gevaar lopen…

En ondertussen lopen de gemoederen tussen Nasheen & Freddie ook hoger op. Wat is er in hun tienerjaren voor gruwelijks gebeurd dat ooit twee zulke goede vriendinnen geen contact meer hebben?

Wat wij vonden van ‘Volg mij’

Volg mij is nagelbijtend spannend, zo spannend dat ik met witte knokkels heb zitten lezen – Grazia

Geen witte knokkels hier en gelukkig ook geen kort afgekloven nagels. Wel bij elke bladzijde meer en meer nieuwsgierig naar 1. Wie er achter de #hastagmoordenaar zit en 2. Wat er toch tussen Freddie en Nasheen heeft gespeeld.

En die twee dingen samen met de fijne schrijfstijl van Angela maken dat je dit boek op een zonnige dag in de tuin in één ruk uit zal lezen. Veel leesplezier! Wij kijken al uit naar de volgende thriller van Angela.

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *