Mondaymorning wrapup! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Elke maandag onze favorieten. Kijk je mee naar de favorieten van dit moment van Laura & Sabine?

Favorieten

Onze favorieten van het moment

1. Een flinke dosis muziek op het strand? Met dit BeatBlok van Lumbr word jouw iPhone-geluid extra krachtig. Zorg dat je hem vooraf oplaadt via de bijgeleverde USB-kabel en daarna hoef je enkel nog je iPhone (of andere smartphone of tablet) er op te leggen. Swingen maar! Deze gaat komende zomer zeker mee in de koffer.

2. Je was er vast al achter; we hebben bij Like & Love (it!) een lichte obsessie voor quotes. Deze set met houten kaarthouder en toffe quotes staat dan ook hoog op ons wensenlijstje.

3. Ons favoriete cadeautje om te geven op het moment? Het Vriendinnenboek voor volwassenen. Een stukje jeugdsentiment én een mooie manier om nog meer over je vriend(inn)en te weten te komen.

4. Fan van Drop Dead Diva? Grote kans dat jij Jane The Virgin (sinds kort op Netflix) net zo geweldig vindt. Jane (ja, again, maar dan een andere) neemt zich voor om nooit zo te worden als haar moeder, die op 16-jarige leeftijd zwanger was van haar. Ze wil maagd blijven tot het huwelijk, maar dan wordt ze per ongeluk geïnsemineerd met het zaad van een oude crush. Oh oh…

5. All Stars die je geheel naar eigen smaak en stijl kunt personaliseren? Yes, please! Bepaal zelf welke print, welke kleur veters, welke kleur stiksels, welke kleur zool en zelfs wat er op je hiel komt te staan. Tof toch?

6. AliExpress; doesn’t ring a bell? Ga dan maar niet kijken, want voor je het weet ben je net als ons verslaafd. Je vindt er bijv. deze portemonnee voor nog geen € 10,-. En veel en veel meer leuke hebbedingen. Binnenkort een uitgebreide blog met onze favoriete producten.

7. Lamzac: opgevouwen heeft hij het formaat van een dekentje. Klap hem uit, ren er een aantal meter mee om hem met lucht te vullen en je hebt een zitzak. Fijn op het strand of tijdens een picknick in het park. Vanwege de populariteit is er momenteel een langere wachttijd, dus meteen maar bestellen dan…?

8. Met deze boekenleggers wordt het leuk om je boek dicht te slaan; kleine icoontjes naar wens sieren de pagina waar je bent gebleven. Wat dacht je van een Harry Potter-brilletje, Instagram-logo, Pacmannetje vosje of een vrolijk olifantje met een parasol? Hét ultieme cadeau voor boekenwurmen.

9. De nieuwste aanwinst van Laura; deze te gekke sneakers van O’Neill. Gelukkig is het inmiddels blote-enkel-weer, broekspijpen omrollen en stappen meer.

Dit artikel bevat affiliatelinks en enkele producten die we opgestuurd kregen als review-exemplaar.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *