Het is drawing day! Teken en kleur je mee?

Door  |  0 reacties

Kleuren voor volwassenen is al een tijdje enorm populair. Niet zo gek als je bedenkt hoe fijn de meesten van ons het als kind al vonden om te tekenen en te kleuren. Vandaag is het drawing day en wij zochten negen bijzondere, handige en grappige producten bij elkaar om tekenen en kleuren nog leuker te maken. Kijk je mee? 

Ben jij al regelmatig aan het tekenen en kleuren of lijkt het je al tijden leuk, maar ben je er nog niet mee gestart? Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het enorm rustgevend kan werken. Na een lange dag werken, op een zondagmiddag in de tuin of als je zomaar wat afleiding kunt gebruiken. Mocht je nog op zoek zijn naar een fijne hobby die je makkelijk overal mee naar toe neemt…

Drawing Day

Alles over tekenen en kleuren

1. Drawing day is een mooie dag om met Elke dag een tekening te starten. Dit dagboek daagt je een jaar lang iedere dag uit een tekening te maken. Benieuwd wat de allereerste opdracht is…

2. Om je tekeningen extra bijzonder te maken: een doos vol met 36 acquacolor kleurpotloden van Stabilo voor een echt aquarel-effect.

3. Geen tekeninspiratie? Dan biedt Kleuren op nummer voor volwassenen uitkomst. Verstand op nul en keurig volgens een schema vakjes inkleuren. Net zolang tot er een prachtige tekening tevoorschijn komt.

4. Ken je de humoristische legpuzzels van Jan van Haasteren? Je kunt nu ook tekeningen van Jan inkleuren in dit Jan van Haasteren kleurboek voor volwassenen.

5. Mocht je nog niet in het bezit zijn van zo’n fijne set Stabilo’s dan is dit een mooi en nuttig cadeautje voor jezelf. Urenlang kleurplezier gegarandeerd!

6. De Dikke Dames van Julia Woning zijn nu terug te vinden in het Enige echte Dikke Dames op reis XXL kleurboek. Je komt ze tijdens hun reizen onder andere tegen in skipak, Japanse kleding en badkleding.

7. Het vijfde enige echte mandalakleurboek biedt 70 pagina’s vol rustgevende mandala kleurplaten om in te kleuren. Heerlijk aan een stuk door symmetrisch, bijna meditatief, kleuren totdat de hele mandala af is.

8. Teken je graag in grijstonen en zijn grafietpotloden je beste vrienden? Dan is deze box met 12 stuks grafietpotloden in verschillende diktes echt iets om blij van te worden.

9. Een fijn schetsblok met lekker stevig 160 grams papier mag niet ontbreken in jouw kast als je graag tekent uit de vrije hand. Dit XL tekenblok van Canson biedt je 50 vel.

Leuk hè, dat tekenen en kleuren? Gaan alle negen producten op je wish list of kun je niet wachten en schaf je gelijk jouw favoriet aan?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *