999 vragen aan jezelf

Door  |  1 reactie

Welkom bij 999 vragen aan jezelf; het meest complete compendum over de leukste persoon die er op deze aarde rondloopt: jij!

Uitgeverij BBNC, bekend van de vele kleurboeken en cadeauboeken, heeft een nieuw tof boek aan hun assortiment toegevoegd. Met het boek 999 vragen aan jezelf leer je jezelf nog beter kennen met dank aan de vele open vragen en multiple choice vragen die het boek biedt. Leuk om jezelf of een ander cadeau te geven!

Wat kun je verwachten van ‘999 vragen aan jezelf’

999 vragen aan jezelfOverbodig om te zeggen, maar toch even; 999 vragen dus. Omdat er volgens de makers van het boek niets leuker is dan vragen over jezelf te beantwoorden. In het boek vind je vragen over je hele leven; van je geboorte tot aan je toekomst.

Enkele voorbeelden nodig voor wat beeldvorming:

  • Welke drie dingen zou je nooit doen?
  • Als je zou mogen dineren met een beroemdheid, wie zou dat dan zijn?
  • Wat zijn de drie pijnlijkste dingen die je hebt meegemaakt?
  • Welk wereldwonder wil je nog zien?
  • Wat zou je kopen als geld geen rol speelt?

Eenmaal ingevuld…?

Dan weet je opeens veel meer over jezelf. Omdat je bewust hebt nagedacht bij elk van de 999 vragen. Je kunt het boek daarnaast uitlenen aan mensen van wie je denkt dat ze je nog wel een stukje beter mogen leren kennen én het is een unieke nalatenschap voor latere generaties.

Titel: 999 vragen aan jezelf
Uitgeverij: BBNC
Prijs: € 12,50

Bekijk 999 vragen aan jezelf op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Diana

    21 juni 2016 at 23:10

    Lijkt me super dit boekje.Soms is het juist wel eens goed om echt over jezelf na te moeten denken.Ik had het boekje al eens eerder voorbij zien komen ook vaak als tag bij blogs.Ik zou dit boekje zo cadeau doen aan iemand of voor mezelf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *