Zal de weduwe gaan praten?

Door  |  0 reacties

Hij werd gepakt voor de verdwijning en mogelijke moord op een klein meisje, maar kwam vrij. Maar was hij wel echt onschuldig? Na zijn onverwachte dood lijkt er maar één de waarheid te zijn geweest, de weduwe. Zal zij haar mond opentrekken tegen de politie óf de media?

Waar ‘De weduwe’ over gaat

Weduwe, Fiona BartonJean dacht het goed voor elkaar te hebben; een mooi huis, een prima baan en een knappe echtgenoot. Maar dan blijkt Glen niet de man die ze dacht dat hij was; hij wordt verdacht van de verdwijning en mogelijke moord op de kleine Bella.

Jean blijft haar man openbaar steunen, tot aan het moment dat hij vrij komt. Lang kan Glen niet genieten van zijn vrijheid, door een ogenschijnlijke misstap komt hij onder de bus. Jean gaat verder als weduwe en iedereen zit te springen om haar verhaal. Zowel de politie als de media.

Maar weet Jean wel meer en gaat ze dat echt vertellen…?

Wat wij vonden van ‘De weduwe’

In één ruk uit. Wat met name te danken is aan de frisse schrijfstijl van Fiona Barton. Hoewel het verhaal soms wat langzaam vordert, houdt haar schrijfstijl je gebouwd. En ze zet je regelmatig op het verkeerde voet. Is Glen nu de dader, is het misschien wel Jean of toch heel iemand anders?

Tot aan het eind zal je meerdere scenario’s in gedachte hebben en door willen lezen tot je weet welk scenario het écht is. Een verrassend eind? Niet geheel. Maar het boek is ondanks dat een fijne toevoeging voor een dagje in de zon. In die koffer dan maar!

Titel: De weduwe
Auteur: Fiona Barton
Uitgeverij: The House of Books
Prijs: € 19,99

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *