De hele zomer op tijd (én in stijl!)

Door  |  0 reacties

Kleren maken de man. Of nee, accessoires maken de vrouw. Niets fijner dan je ketting op je kleding aanpassen of je schoenen op je truitje. Of je horloge op je jas.

Mix & Match tic

Hoe mijn kledingkast eruit ziet? Vol! Hoe mijn schoenenkast eruit ziet? Vol? Hoe mijn sieradenlade eruit ziet? Vol! Ik heb namelijk een tic; als ik een roze truitje aan heb, wil ik ook roze in mijn schoenen. En het liefst in mijn accessoires. Nu noem ik roze als voorbeeld, maar dat geldt ook voor rood/geel/blauw/paars. Hoewel paars… Niet echt mijn kleur! Roze daarentegen.

Horloge in stijl

lumbr-horlogeHelemaal blij werd ik dan ook toen dit houten horloge van Lumbr (check de website, naast de houten horloges hebben ze heel toffe gadgets) op de mat viel. Past mooi bij mijn roze flamingo-Vans. En ze hebben ook een groene, dus nu bedenken waar ik die mee zou kunnen matchen.

Het hout past praktisch bij elke outfit, en de roze wijzerplaat en de ‘diamantjes’ maken het lekker girly. Want ik mag dan 35 zijn, ik ben nog lang niet uitgeshined! Dit wordt mijn item van deze zomer. Wedden?!?

Wil jij dit toffe horloge ook hebben? Check snel >>

Voor deze review stelde Lumbr een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *