Mondaymorning wrapup! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

It’s been a while, maar… we hebben weer onze favorieten op een rij gezet. Want ook al zijn we minder actief (tijd, tijd, tijd, ken je dat?) we blijven een neus hebben voor mooie en grappige producten. Allemaal stuk voor stuk wannahaves!

favorieten augustus

Over onze favorieten

1. Regelmatig zien we de naam Juniqe in Facebook-advertenties voorbij komen met de leukste producten. Klik je door dan ben je gegarandeerd een uur verder. Wat een leuke (unieke!) producten. Neem nu bijvoorbeeld dit t-shirt. Ze hebben dus 44 pagina’s met leuke (quote)shirts en dan ook nog eens sweaters, posters en meer.

2. Verslaafd aan escaperooms? Speel het nu ook thuis met het escape room bordspel. Toegegeven: niet zo leuk als in het echt, maar prima voor de afwisseling. Want goedkoper, makkelijker plannen en met een hoop wijntjes ook nog eens hilarisch.

3. Voor het geval er nog een nazomer komt (en dat moet haast wel toch?), bestel even snel deze leuke ananasschoenen. Ze zijn cheapass en zitten superlekker. Daar zal je – net als Laura – geen spijt van krijgen. Zeker niet omdat ze in de aanbieding zijn op het moment van plaatsen.

4. Wat een cool project: een verticale tuin aan je muur! Wij willen dat dit er komt. Draag jij ook je steentje bij via Kickstarter?

5. Trommel je kind/buurmeisje/neefje op; Dierengeheimen mag dan een kinderfilm zijn, ook voor volwassenen is hij onwijs leuk. En mocht je een huisdier hebben; die ga je nu met andere ogen bekijken. Bekijk de trailer.

6. Grijp jij bij de HEMA ook keer op keer nieuwe dingen mee? Dat overkwam Sabine met dit wereldkaart-dekbedovertrek. Extra leuk omdat er strijkapplicaties bij worden geleverd; zo kun je aangeven waar je al bent geweest. Verkrijgbaar in diverse maten.

7. En we blijven even bij de HEMA! De nieuwe wooncollectie voor het najaar is uit. Daar gaat ons laatste salaris! Na ja, gedeeltelijk dan, HEMA blijft betaalbaar.

8. Afgelopen week scoorde we nog flink wat zomerkleding in de sale (handig als je nog op vakantie mag), maar vanaf nu wordt het toch echt tijd om te kijken naar herfst- en winterkleding. Én bijpassende accessoires, zoals deze wikkel-armband op Etsy.

9. De Amsterdam City Guide zal jouw trouwe maatjes zijn als je een weekend Amsterdam gepland hebt. Blogger Anne de Buck van Your Little Black Book heeft al haar favoriete adresjes verzameld! Binnenkort volgt een uitgebreide recensie.

Ga jij dit mooie favorieten-lijstje voelen in je portemonnee?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *