Wanderlust, hét boek voor reisfanaten

Door  |  1 reactie

Het grootste voordeel aan het feit dat de zomervakanties achter de rug zijn? Het is tijd voor vakantievoorpret; bedenken waar jouw volgende trip heen gaat. Met het boek Wanderlust bij de hand krijg je daar alleen maar meer zin in.

Wel eens van Your Little Black Book gehoord? Als echte reisfanaat vast wel! Your Little Black Book is de succesvolle blog van Anne de Buck, een blogster die aanvankelijk begon met schrijven over hotspots in Amsterdam en nu de hele wereld over reist. En boeken schrijft. Wanderlust is een van haar geweldige boeken.

Wat je kunt verwachten van Wanderlust?

Wanderlust, Anne de BuckWanderlust is geen typische reisboek; het neemt je niet op sleeptouw mee naar één bestemming. Nee, het boek geeft een goed kijkje achter de schermen bij een van Nederlands’ succesvolste reisbloggers én geeft je tips om het maximale uit jouw reizen te halen.

Anne leert je hoe je de leukste wijken vindt, hoe je de tijd op de luchthaven zo goed mogelijk doorkomt, hoe je je koffer zo efficiënt mogelijk inpakt, hoe je reisblunders kunt voorkomen en hoe je de perfecte hotels vindt. Om maar een kleine selectie maken uit de vele tips die je in dit boekt vindt.

En; uiteraard is een reisblogger geen reisblogger als ze ook nog even wat adresjes deelt. Aan het einde van het boek vind je dan ook toffe restaurants en winkels verzameld per bestemming. Welke bestemmingen? Een greep uit Anne’s favorieten, zoals New York, Berlijn, Parijs en Kopenhagen.

Kortom: deze urban travel style guide is een must have voor elke reisfanaat!

Titel: Wanderlust
Auteur: Anne de Buck
Uitgeverij: Terra Lannoo
Prijs: € 20,-

Koop bij bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Wouter

    22 februari 2017 at 14:34

    Leuke leestip, ga ik eerstdaags eens opzoeken en bestellen. Een wanna bee traveler blogger 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *