Monday morning wrapup! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Elke maandag onze favorieten. Kijk je mee naar de favorieten van Laura & Sabine van deze week?

favorieten-september

1. Wist je dat je nadat er brand ontstaat gemiddeld slechts 3 minuten hebt om je huis te ontvluchten? Rookmelders zijn hierbij een musthave, maar of ze nu echt leuk staan in je interieur? Nee. Daar bedacht Flow wat op; kekke rookmelders voor in de kinderkamer. Verkrijgbaar in twee varianten.

2. Na de coole letter- en sterlampen (de laatste is hier favoriet met kerst) heeft HEMA nu ook cactus-lampen. Hoe leuk!

3. Geef ons maar deze deurmat met een flinke dosis. Oh no, not you again! Misschien beledig je je schoonouders, maar dat is dan wel lekker rustig…

4. Maak op maandagmorgen een statement op je werk met dit shirt: Weekend!

5. Nooit van Pegboard gehoord? Tijd om daar verandering in te brengen! Deze borden van het merk Block Design zijn namelijk geweldig om al je notities (en meer!) aan op te hangen. Verkrijgbaar bij PS Ik hou van jou.

6. Heb jij al ontdekt dat alle series van Gilmore Girls op Netflix staan? Wij zijn (weer!) Loralai en Rory hooked. Dan zijn we weer helemaal up to date als er eind november 4 exclusieve vervolg-afleveringen komen. Ook op Netflix trouwens.

7. Op het verlanglijstje: deze klokjes. Geweldig door zijn minimalistische stijl. Gespot op Etsy.

8. Nu de koudere en kortere avonden er aan komen (ja, ondanks dat het deze week nog bloody hot schijnt te worden, is het al bijna herfst) is het weer tijd voor puzzel- en kleurboeken. Of voor het Dot to dot puzzelboek. Durf jij de uitdaging aan? Het is echt niet zo simpel als het lijkt…

9. Klaar voor een vrolijke herfst en winter ben je met deze thermoskan. Driedubbel geïsoleerd, waardoor je koffie of thee tot 12 (!) uur warm blijft. Maar gelukkig duurt dat (trein)ritje naar je werk doorgaans aanzienlijk korter.

Zo…. heb jij je eerste online shopping sessie van deze week er al op zitten?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *