Milly Pie lifeplanner: de oplossing voor bezige bijtjes

Door  |  0 reacties

Someone who wants to do 1001 things all the same time. But also wants to live the good sweet life.

Herken jij jezelf in bovenstaande quote? Start dan onmiddelijk met het gebruik van de Milly Pie. Dit is niet alleen een lifeplanner, maar ook een geheugensteuntje, dagelijkse gids, inspirator, kladblok en zelfs motivator. Het stelt je in staat alles uit vandaag én morgen (en alle dagen die komen gaan!) te halen. Wij zijn fan!

Milly Pie lifeplannerHet leven van een vrouw anno 2017? Je wilt een goede partner zijn, een goede dochter, een goede werknemer, een goede moeder… Welke van al deze rollen je ook vervult, drukte is voor velen herkenbaar. En dan wil je ook nog eens alles uit jezelf halen, jezelf ontplooien, doelen stellen én bovenal genieten. Het klinkt haast als een onmogelijke opgave, is het niet?

En dat is het misschien ook wel, in elk geval regelmatig. Want je moet heel wat ballen hoog houden. Hoewel we niet zeggen dat dat je gegarandeerd lukt als je met de Milly Pie aan de slag gaan, durven we je wel te beloven dat je hoofd een stuk rustiger wordt en er echt minder ballen naar beneden komen. Want Milly Pie staat je bij, elke dag!

Wat is Milly Pie?

Milly Pie is een handige lifeplanner die je indeelt zoals je zelf wilt. Want waar de één alles van minuut tot minuut wil plannen, wol de ander de touwtjes net iets meer laten vieren. Met deze lifeplanner – die niet in januari start, maar waar je elk moment van het jaar mee kan starten – bepaal jezelf hoe streng je de ‘regels’ maakt en wat je wil plannen of juist niet. Je krijgt alleen de tools aangeleverd!

Milly Pie lifeplannerMilly Pie, verkrijgbaar in vier mooie varianten (en wij zijn verliefd op de roze olifantjes!), is heel simpel in gebruik. Stel jezelf een doel en startpunt en pas jouw lifeplanner hier op aan. In het kort de vier stappen die je moet volgen:

  1. Bepaal waarvoor je de lifeplanner gaat gebruiken. Wat is jouw grote doel? Wat is WHY? Waar ligt je passie? Wil je eindelijk een carrière switch maken of wil je juist een betere balans tussen werk en privé? Zet deze doelen op papier. In je lifeplanner uiteraard.
  2. Stel jezelf doelen! Milly Pie geeft je de mogelijkheid om het per maand, week en dag te doen. Kleine en grote doelen wisselen elkaar zo af. Wel zo lekker dat je niet altijd direct grote sprongen hoeft te maken.
  3. Vul de juiste maand en het weeknummer in voor jou do’s. Werk ook echt per maand, als je verder vooruit plant, heb je grotere kans af te wijken van je plan. Vraag je bij elke do af of dit je dichterbij brengt van waar je ooit wil staan en vooral wat je morgen wilt doen.
  4. Live today, love to do! Dit naslagwerk werkt alleen als je er dagelijks mee aan de slag gaat. Draag hem bij je; hij past prima in een tas. Zo heb je je motivatie altijd bij de hand.

Leuke extraatjes!

Naast alle benodigde formulieren voor bovenstaande punten (en notitieblaadjes) biedt Milly Pie leuke extra’s. Zoals fraai vormgegeven checklisten; wat staat er op jouw ultieme buylist, welke 10 dingen wil je echt nog eens doen, waar ben je nu echt trots op, wat maakt je vrolijk, waar krijg je inspiratie van, wat zijn jouw wereldveranderende ideeën… Deze helpen je ook met je doelen stellen!

Wij zijn enthousiast aan de slag gegaan met de Milly Pie. Wil jij dat ook? Ga dan snel naar MillyPie.nl.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *