Mondaymorning wrapup! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Kijk je mee naar de favorieten van Laura & Sabine van dit moment?

Favorieten oktober

Alles over deze favorieten

1. Laura is een dogaholic en haar hond is haar kind. Niet verwonderlijk dat deze beker binnenkort in haar kast staat te pronken!

2. Hoe cool is dit tafellampje van Lyktan Bankeryd?

3. Nu de nachtvorst zijn intrede heeft gedaan, wordt het tijd om aan kerst te denken. Wij gaan druk aan de slag met deze kerstmutsjes van Christmaholic. Hoe schattig!?!

4. Wij zijn ongetwijfeld niet de enige die er patent op hebben; meer dan 50 kaarten in een rekje en nog misgrijpen omdat je net niet dat ene toepasselijke kaartje bij de hand hebt. Met de kaartenbox Kus Kus en 99 andere kaarten van Uitgeverij Snor gebeurt je dat niet meer!

5. Handletteren is hot, dat merken we alleen al aan het aantal handletter-boeken dat ons wordt toegezenden. Onlangs lag Handletterworkshop op de mat. Een uitgebreid schetsboek voor creatievelingen. Een fijne bezigheid voor op koude herfst- en winteravonden. Met meer dan 50 inspirerende opdrachten!

6. Wat?!? Er is een Tony Chocolonely winkel geopend. In Amsterdam. Met vooral heel veel chocolade!

7. Over chocolade gesproken; onlangs kregen we als bedankje een grote doos brownies opgestuurd. We schreven lang lang geleden al over Browniesperpost.nl. Toen hadden ze nog maar één of twee smaken, nu hadden we 12 smaken in één doos. De lekkerste? De cheesecake-brownie.

8. Hoezo herkenbaar? Rennen zal nooit onze grootste hobby worden. Tijd om dit toffe t-shirt aan te trekken en een statement te maken.

9. Sabine kan goed bakken en daar profiteert Laura volop van. Onlangs stond deze pepernoten-cheesecake op tafel. Goddelijk!

Heb jij een favoriet die je graag terugziet in onze volgende editie? Tip ons via Facebook of Twitter.

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *