Over de rand; schokkend & aangrijpend relaas

Door  |  0 reacties

Verslind jij waargebeurde verhalen bij het leven en schrik je niet terug van aangrijpende en rauwe verhalen? Dan lees je Over de rand in één adem uit. Dit boek vertelt het verhaal van Arianne, de vrouw die een verschrikkelijke overval en aanranding in haar eigen huis overleefde.

Waar ‘Over de rand’ over gaat

Over de rand, Arianne GrootendorstOver de rand is het waargebeurde, huiveringwekkende verhaal van Arianne Grootendorst. Op een kille februarinacht verschaft een reusachtige man zichzelf toegang tot haar woning, die daarna nooit meer haar veilig thuishaven zal zijn. Ze wordt wakker als zijn handen om haar keel zitten en ze geen adem meer krijgt. Dat is slechts het begin van een lange nacht, een ware nachtmerrie.

Als een wonder weet Arianne de aanval te overleven, ondanks flinke verwondingen. Maar de nachtmerrie is dan nog niet voorbij. Naast lichamelijke schade is er heel veel emotionele schade en de angst dat de dader – die voor ogen had haar te vermoorden – terug zal komen om zijn werk af te maken.

Arianne neemt je mee in haar leven en hoe dit veranderde vanaf die ene nacht. Ze neemt je mee in politiedossiers, de hulp die zij bood aan de politie, het proces en… de moeizame verwerking.

Wat wij vonden van ‘Over de rand’

Omdat Arianne alle details zo rauw vertelt, is het een boek waar je wel een sterke maag voor moet hebben. Maar tegelijk ook een aangrijpende pageturner. De details kunnen soms zo gruwelijk zijn dat je je afvraagt of dit verhaal wel echt is gebeurd. Ja, dit is echt gebeurd. En je bent gewaarschuwd; het laat je na het lezen ook niet meteen los. Je zal enorm veel bewondering hebben voor Arianne. En haar strijd tegen haar ‘vijand’.

Titel: Over de rand
Auteur: Arianne Grootendorst
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V.
Prijs: € 17,95

Koop bij bol.com
(ook te bestellen als e-book)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *