Pick & Match: een nieuwe garderobe met Bloggers Favorites

Door  |  0 reacties

Combineer jij basics graag met knallende items in je kast? Dan ben je aan het goede adres bij Bloggers Favorites, een nieuwe webshop die we laatst ontdekten.

Ik houd er stiekem best een beetje van om op te vallen. Ik heb geen girly lang haar, maar een opvallend kort koppie. Die vaak pittig wordt genoemd, maar of dat dan een compliment is…? Ik ben er in elk geval blij mee. Net zoals een aantal knallende kledingstukken in mijn kast; die felrode laarzen, dat vest tot op mijn enkels en een tuinbroek die veel mensen links zouden laten leggen. Toch is mijn kledingkast geen kermis. Ik combineer één knallend kledingstuk met de juiste basics. Dus heb ik die knalrode laarzen aan dan is de rest redelijk neutraal.

Shoppen bij Bloggers Favorites

Voor die ‘knallende’ items heb ik onlangs een te gekke webshop ontdekt; Bloggers Favorites. De eigenaren van deze webshop wilde, in een wereld waar al zoveel kledingwinkels, online shops en fashion blogs zijn, niet zomaar just another online store worden. En dus combineren zij het! Aan de hand van fashion blogs (ook hun eigen blog) kijken ze wat er op dit moment hip is en daar baseren zij hun producten op. Zo ben je dus altijd trendy en up to date met je kledingkast!

Nog geen enorm aanbod, maar ze timmeren hard aan de werk en de items die te koop zijn, zijn wel écht écht leuk. Ik nam een kijkje in hun webshop en selecteerde mijn favoriete items. Die natuurlijk goed te combineren zijn met de basic items in mijn kast.

Bloggers Favorites

1. Ik vind het fijn om met de feestdagen iets feestelijks te dragen, maar in een jurk of rok heb ik niet altijd zin. Een feestelijk truitje is soms gewoon praktische. Goed te combineren met een zwarte jeans en mooie laarzen.

2. Kijk, dit is nu zo’n kledingstuk waar ik graag mee zou willen opvallen! Een kleurrijke jas van Lucy Wang, die ook nog eens mooie getailleerd is. Leuk met een baggy broek of juist een skinny jeans. Die je overigens ook gewoon bij Bloggers Favorites kunt aanschaffen.

3. Een mooie spijkerbroek die goed bij de kleurrijke jas past, is deze. Deze Machi Jeans is stoer door de scheuren en zit zalig door dat hij deels stretchy is!

4. Meer dan een paar goede pumps als basics heb je niet nodig in je kledingkast als je deze jumpsuit koopt. Laat ik deze nu net vorige week hebben gekocht. Outfit compleet! Oké hooguit nog een vestje erbij, want met de feestdagen kan het wat fris zijn…

5. Deze jurk is mijn favoriet! Waarom? In eerste instantie denk je aan feestdagen, bruiloften en chique etentjes. Maar stel je eens voor… stoere, zwarte boots en een spijkerjasje. Dan kan hij prima naar het werk, ook op casual friday.

6. Soms gaat comfort en warmte boven opvallen. Voor dat soort dagen zie ik deze trui graag! Ook verkrijgbaar in olijfgroen trouwens.

7. Een extra laagje kan met deze kou niet kwaad. Maar elke keer een lang vest of dikke trui uit de kast trekken, wordt ook zo saai. Lang leve cardigans als deze!

8. Net even anders valt voor mij onder de noemer ‘Net even leuker’. Dat geldt dus ook voor deze broek met bloemen.

9. Wat een toffe bomberjack! Ik verheug me nu al op het voorjaar. Simpele, zwarte spijkerbroek erbij en mooie espadrilles en mijn favoriete voorjaarsoutfit is geboren.

Met 20% korting bestellen

Zie jij een van bovenstaande items, of een van de andere op de website, wel zitten? Met de code likeandlove20 kan je tot 31-01-2016 onbeperkt met 20% (!) korting bestellen. Sla dus snel je slag!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Bloggers Favorites.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *