Het geheim van mijn man

Door  |  0 reacties

Over pageturners gesproken: pak een flinke pot met thee en een kleedje of ga in bad. Met Het geheim van mijn man. Voor je het weet is er een paar uur voorbij. Zo lekker leest dit boek weg.

Op de cover bij de plaatselijke boekhandel lezen we de volgende tekst:

Een ontroerend verhaal over de betekenis van de liefde en over hoe het leven kan afhangen van een misverstand of een te haastig genomen besluit. Het geheim van mijn man is zo goed, dit kun je niet voor jezelf houden. – USA Today

Het wekt nieuwsgierigheid. En dat niet alleen; USA Today slaat de spijker op zijn kop. Dit verhaal moet ook door jou gelezen worden. Daarom deze review. Wedden dat je hem daarna meteen wilt bestellen?

Waar ‘Het geheim van mijn man’ over gaat

Het geheim van mijn manCecilia lijkt het allemaal voor elkaar te hebben; ze is een succesvolle zakenvrouw, voedt met liefde haar drie kinderen op én heeft een liefhebbende man. Maar alles verandert als ze die ene brief vindt… Mijn lieve Cecilia, als je dit leest ben ik er niet meer.

Ze vindt een brief die haar man jaren geleden schreef en die eigenlijk bedoelt was voor als hij dood was. Maar nu hij voor haar op tafel ligt, kan ze het niet negeren. Vanaf het moment dat ze de brief leest, zal haar wereld nooit meer hetzelfde zijn. Is het wel goed om alles te weten?

Wat wij vonden van ‘Het geheim van mijn man’

Op veel momenten grijpt Het geheim van mijn man je naar het hart. Het idee dat je de meest geliefde mensen om je heen helemaal niet zo goed kent als dat je denkt, is iets waar je liever niet teveel bij stil wilt staan. Maar dit boek is wel het bewijs dat het kan, dat je sommige dingen jarenlang niet weet.

Lange tijd blijft het boek ook een raadsel. Want van Cecilia weet je door de achterflap dat alles om een brief draait. Maar dan komen er opeens ook nog twee andere levens bij. Wat is de link met Cecilia en wat heeft het met de brief te maken? Het wekt je nieuwsgierigheid en voordat je het weet…. is je bad koud & het boek uit!

En nee, het is dus niet verrassend dat dit boek al meer dan 2 miljoen keer is verkocht. Wat een geweldig boek!

Titel: Het geheim van mijn man
Auteur: Liane Moriarty
Uitgeverij: AW Bruna
Prijs: € 19,95

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *