Kijkbuiskinderen! De leukste tv-programma’s van dit moment

Door  |  1 reactie

Netflix rules en de tv gaat steeds minder aan. Toch betrappen we ons er zelf op deze tegenwoordig weer vaker aan te zetten. Er zijn stiekem namelijk best wat leuke programma’s momenteel. Kijk mee naar onze favorieten!

Smullen bij Temptation Island

Temptation Island, jeugdsentiment! En hoewel we nog steeds niet snappen waarom je op deze manier je relatie op het spel wilt zetten (niemand is van ijs én tv-beelden worden gemanipuleerd) is het wel echt smullen. Seizoen na seizoen! En zo ook nu.

De eerste aflevering was al pretty heavy. Vrijgezellen die zonder blikken of blozen zeggen ‘Mijn plan is om ze alle vier in bed te krijgen’ en ‘Mijn levensdoel is in relaties stoken’. Ja, het zullen vast actrices zijn, maar we vragen ons toch af wat de ouders van de verleidsters denken als ze dit zien op tv… Wij pakken ondertussen de popcorn en gaan er vanuit dat geen van de relaties dit jaar de eindstreep haalt.
RTL5, donderdag 20.30 uur

Throwback time: Idols!

Kan jij je ook nog herinneren hoe je in spanning op de bank zat tijdens de finalestrijd tussen Jamai en Jim? Inmiddels zijn we een flink aantal jaren verder én is Jamai zelf jurylid bij Idols. Een dolle bende met Eva Simons (wat is ze leuk!), Martijn Krabbé (we wisten voor Idols niet dat ‘ie zo bot kon zijn) en Ronald Molendijk (wat kan die scherp uit de hoek komen).
RTL5, woensdag 20.30 uur

NPO-topper Klem

We missen stiekem nog steeds Penoza, maar Klem verzacht de pijn enigszins. De serie, met publiekslieveling Barry Atsma, in de hoofdrol gaat over een belastinginspecteur die via zijn dochtertje betrokken raakt bij de Nederlandse onderwereld. Er zijn pas een paar afleveringen geweest, maar wij zijn al verslaafd.
NPO 3, donderdag 20.30 uur

Helemaal het einde

Zie je op Twitter regelmatig commentaar voorbijkomen op de ‘Posjes’ en heb je geen idee over wie het gaat? Kom onder die steen vandaag en kijk op RTL XL alle afleveringen van Helemaal het einde terug.

In deze serie vertrekken drie Nederlands gezinnen naar Costa Rica om daar een volkomen nieuw leven op te starten. Vanuit slechts een houten huisje én met 75.000 budget op zak. Spraakmakend is het gezin uit ’t Gooi, de familie Pos. Waarom? Kijk het zelf!
RTL4, maandag 20.30 uur

En dan hebben we het nog niet gehad over de ultieme jankprogramma’s als All You Need is Love en Puur geluk. Wat zijn op dit moment jouw favoriete tv-programma’s?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Daniëlle

    10 februari 2017 at 17:10

    Klem is inderdaad een super goede serie. Haha, ’t is misschien een beetje fout, maar ik vind het super leuk dat Andy & Melissa vanavond weer begint!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *