Mondaymorning wrapup! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Kijk je mee naar de favorieten van Laura & Sabine van afgelopen periode?

Favorieten

1. Heb jij ook een voorliefde voor cactussen, ananassen en flamingo’s? Op Lesara.nl spotte we supertoffe lampen. Die kun je niet laten liggen. Zeker niet voor dit geld!

2. Elke paar maanden moeten we een kijkje nemen bij ByBean.nl. Want wat weet Eline (de eigenaresse en vormgeefster) ons keer op keer te verrassen met leuke kaartjes. Deze hangt nu op kantoor!

3. Het leed dat goede spijkerbroeken vinden heet… Laura zweert sinds kort bij LTB Molly, die net even wat hoger zijn dan gemiddeld. Betaalbaar & in talloze uitvoeringen te bestellen op Zalando.

4. Ben jij ook al besmet met het HEMA-effect? Dat je naar binnenloopt voor één ding en met veel meer naar buiten komt? Als je bijv. dit shirt ziet liggen, kun je toch niet anders… Verkrijgbaar in meerdere varianten.

5. Oh god, hier ga je toch van kwijlen?!? Wij ontdekten Choc and Rock en dat is niet goed voor de lijn… Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

6. Desserts for birds, hoe leuk is dit?!? Hang deze ijsjes op in de tuin en de vogeltjes komen nog even het laatste stukje winter door.

7. Geen groene vingers, maar wel behoefte aan groen in huis? Dit koffieplantje heeft zijn eigen eco-systeem, water geven is niet nodig!

8. Houd jij ook zo van de geur van pas gewassen beddengoed? Deze geurstokjes van HEMA doen daar aan denken.

9. Hebbuh, hebbuh, hebbuh! Deze stoere roomdivider van hout en staal. Dat wordt nog even sparen, sparen, sparen!

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *