In de val

Door  |  0 reacties

Waar wij blij van worden? Een nieuw boek van Karen Rose. Haar laatste uitgave, In de val, bleef door tijdgebrek even wat langer liggen voor de recensie. Maar dat maakt het boek zeker niet minder. Ook deze was weer in één adem uit.

Karen Rose; mocht je haar nog niet kennen, we introduceren haar even in een notendop. Ze woont in Florida, de zonnige staat waar al haar boeken zich uit haar brein ontpoppen. En dat doet ze niet onverdienstelijk; haar thrillers werden keer op keer wereldwijde bestsellers en zijn mening keer bekroond met awards.

Wat haar thrillers zo sterk maakt? Een krachtige verhaallijn, duidelijke karakters, een flinke dosis spanning én een vleugje romantiek. Deze ingrediënten vind je ook allemaal terug in In de val. Daarmee maakt ze haar bijnaam (Queen of the Romantic Suspense) wederom waar.

Waar ‘In de val’ over gaat

In de val, Karen RoseSpeciaal agent Steven Thatcher heeft gezworen de seriemoordenaar die actief is in het kleine stadje waar hij woont, in te rekenen. Het onderzoek vergt al zijn tijd, maar zijn familie heeft hem ook nodig. Hij is onlangs weduwnaar geworden en hij maakt zich grote zorgen over zijn zoon Brad, op wie hij de grip verliest.

En dan is daar opeens een lichtpuntje; Jenna, de lerares van haar zoon. Niet alleen is ze mooi, slim en bedachtzaam, ze is vooral betrokken bij zijn zoon. En dat maakt dat Steven hopeloos verliefd op haar wordt. En zij uiteindelijk ook op hem.

Helaas heeft de moordenaar dit ook door. Zijn doel? Jenna in de val laten lopen en Steven daar raken waar je hem het hardst raakt…

Wat wij vonden

Wow, wat is de verhaallijn weer goed doordacht! En wie denkt dat je alleen een hoge hartslag kunt krijgen bij bloedstollende film; lees vooral dit boek en ervaar dat het ook kan met enkel letters. Een pageturner van A tot Z.

Titel: In de val
Auteur: Karen Rose
Uitgever: De Fontein
Prijs: € 19,99

Koop bij bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *