Mijn niet zo perfecte leven

Door  |  0 reacties

Sophie Kinsella is terug. En dit keer niet met Rebecca uit de Shopaholic-serie. Alles in het boek Mijn niet zo perfecte leven draait om Cat. Of moeten we nu zeggen Katie? Ja, dat weet ze zelf ook niet echt meer.

We zijn verslaafd aan de Shopaholic-serie, maar eerlijk is eerlijk; een keer wat anders uit de pen van Sophie Kinsella is ook wel heel fijn. Eentje waar het niet draait om Rebecca, maar om een nieuw personage. En dat lukt helemaal met Mijn niet zo perfecte leven.

Waar ‘Mijn niet zo perfecte leven’ over gaat

Mijn niet zo perfecte leven. Sophie KinsellaIn Mijn niet zo perfecte leven volgen we Cat op de voet. Cat, die eigenlijk werd geboren als Katie, groeide op op een boerderij in Somerset samen met haar vader. Ze had maar één droom: een baan vinden in Londen en daar leven. En dat doet ze nu.

Maar haar leven is allesbehalve zo mooi als dat haar Instagram-account doet geloven. Want die mooie cocktails die ze stiekem in bars fotografeert als de rechtmatige eigenaar naar de wc is… die kan ze helemaal niet betalen van haar loontje. En haar studentikoze kamer is alles behalve trendy. Maar ja, ze is wel waar ze wilde zijn!

Maar dan wordt ze ontslagen en zit er niets anders op dan teruggaan naar Somerset en haar vader en diens vriendin helpen met de opbouw van een glamping. Even weer Katie zijn. Of toch Cat? Of toch Katie? Dat is een vraag die Katie/Cat lange tijd bezig zal houden. Zal ze de plek vinden waar ze écht thuishoort?

Wat wij vonden

Heaven! 100% Sophie Kinsella. Makkelijk weg te lezen, grappig (dat je vriend zich afvraagt waarom je hardop lacht), herkenbaar (zeker als Instagram-fan) en een beetje voorspelbaar. Dat laatste is overigens helemaal niet erg; het gaat immers om wat de weg daarnaar toe je brengt.

Titel: Mijn niet zo perfecte leven
Auteur: Sophie Kinsella
Uitgeverij: The House of Books
Prijs: € 19,99

Koop bij bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *