Vandaag houden we het droog

Door  |  0 reacties

Geloof je in echte liefde, dan geloof je in het verhaal van Eva en Abe. Geloof je niet in echte liefde? Dan is Vandaag houden we het droog evengoed een fijn boek om je hoofd mee leeg te maken.

Waar ‘Vandaag houden we het droog’ over gaat

Vandaag houden we het droog, Petra VollingaIn Vandaag houden we het droog draait alles om een geheim en hoe daar mee te leven. En om onvoorwaardelijke liefde, ook na jaren. In dit geval de liefde van Abe & Eva.

Eva maakt als jonge vrouw een drastische keuze, die haar niet alleen de liefde van haar leven kost, maar haar ook nog eens opzadelt met de grootste leugen die je kan hebben. Op haar 50e beseft ze dat het zo niet anders kan en vertrekt, om zichzelf terug te vinden. Maar dan komt haar grootste geheim uit en gooit ze het leven van iedereen die haar lief is (inclusief dochter Portia) overhoop…

De ooit zo veelbelovende muzikant Abe kijkt regelmatig terug op zijn ‘rijke’ verleden. En dan heeft hij het niet over zijn tijdelijke bekendheid in de Verenigde Staten, maar over zijn relatie met Eva, die opeens uit zijn leven verdween. Hij lijkt zich te hebben neergelegd bij zijn bestaan als muziekleraar. Maar… dan komt zijn oude band weer bij elkaar als reünie…

Wat wij vonden van ‘Vandaag houden we het droog’

Hoewel de titel anders suggereert, hielden wij het aan het eind zeker niet droog. Je leeft mee met Abe en Eva en wilt dat ze elkaar vinden. Tegelijkertijd steelt ook dochter Portia jouw hart. Het leest makkelijk weg, feitelijk is dit boek in één ruk uit te lezen. Wij willen meer van Petra Vollinga, van wie dit de eerste roman is!

Titel: Vandaag houden we het droog
Auteur: Petra Vollinga
Uitgeverij: Boekerij
Prijs: € 15,-

Bekijk op bol.com
(ook te bestellen als e-book)

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *