Haal sfeer in huis met HEMA

Door  |  0 reacties

April, 10 graden. Blegh. Het zou verboden moeten worden. Maar goed, we zullen ons er bij neer moeten leggen en dus kruipen we wéér een avond op de bank met een goed boek. En een kleedje! Want de kleden van HEMA, we like! En dat niet alleen; hun hele woonassortiment brengt een lach op ons gezicht. Kijk je mee?

HEMA wonen

1. De kleden van de HEMA zijn geweldig. Vooral als je een zwart/wit interieur hebt. Onder dit kleed wegkruipend is het nog niet zo erg dat het maar 10 graden is.

2. Liever iets meer kleur in huis? Het kleed is ook verkrijgbaar in geel (en andere kleuren). Zomer in huis!

3. We lezen flink wat boeken weg op deze koude avonden (zie ook onze recensies). Waar we die laten? In deze handige opbergpoef.

4. We hebben hem al eerder genoemd op onze blog, maar vooruit nog één keer omdat hij zo leuk is; dit krijtbord met lampjes.

5. En over verlichting gesproken: met onze voorliefde voor cactussen mag deze ook niet ontbreken in ons toplijstje.

6. Time to shine! En als de zon dat niet doet, dat doe je het zelf maar toch? Wij gaan altijd shinen van leuke aankopen. Zoals dit kaarsje in glas.

7. Leuk in combinatie overigens ook met een grijs kaarsje als deze.

8. Straks kan hij buiten hangen, nu leuk je je woonkamer of keuken op met een lampensnoer aan een van je planken of notitieborden.

9. Jouw bank opleuken? Bij HEMA vind je een breed assortiment aan kussenhoezen in diverse maten. Check snel één van onze favorieten.

Je ziet het; we hebben een voorliefde voor geel/grijs/wit. Mocht je dol zijn op blauw en roze dan zit je ook goed. Veel van deze accessoires zijn ook in deze kleuren verkrijgbaar.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *