Chalkletter schetsboek: maak je eigen krijtbord-creaties

Door  |  0 reacties

Handlettering; je kan er niet meer onderuit. Op Instagram zie je de meest geweldige creaties en ook tijdschriften gebruiken deze vorm van ‘tekeningen’ steeds meer. Het ene na het andere boek verschijnt en het Chalkletter schetsboek is er daar één van.

Chalkletter schetsboekJe kunt gaan voor simpele letters of voor complete dagboeken in handlettering stijl. Dit boek houdt het beperkt; het gaat enkel in op chalkletteren, ofwel krijtbord variaties.

Deze kei-dikke encyclopedie is gevuld met gitzwarte pagina’s die jouw de mogelijkheid geven aan de slag te gaan met witte krijtjes (of stiften, eventueel felgekleurd) en de basis van handlettering onder de knie te krijgen.

Even zit je weer op de basisschool, want de pagina’s zijn gevuld met voorbeeld ABC’s en jij mag deze namaken. Schreef, schreefloos, script, decoratief; alle soorten letters komen aan bod, zodat je daarna alles mooi kunt combineren.

De handige hulplijnen helpen beginners zeker op weg qua positionering en grootte inschatten. En dat klinkt dan misschien heel simpel, maar het wordt direct gecombineerd met handige symbooltjes en doodles. Het kan dus zeker nog een uitdaging zijn!

Ga jij de uitdaging aan om jouw handletter-skills te verbeteren? Dit boek mag dan mega-dik zijn, duur is hij allerminst. Een goede manier om uit te vinden of handletteren jou ligt.

Titel: Chalkletter werkboek
Uitgeverij: BBNC Uitgevers
Prijs: € 12,50

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *