Monday morning wrapup! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Kijk je mee naar onze favorieten van dit moment?

Favorieten

1. Als ware hondenliefhebber staat deze sweater hoog op het wensenlijstje van Laura. Voor het najaar! Want nu is ze blut…

2. Laura kocht namelijk deze geweldige cameratas van ONA. Ideaal voor tijdens de reizen die zij maakt!

3. Wel eens gehoord van bullet journals? Dit zijn boeken die jezelf helemaal kunt indelen en kunt gebruiken voor afspraken, to do lijsten, doelen, verjaardagen en meer. Superhandig en helemaal naar wens in te delen. BBCN Uitgevers heeft nu een leuke variant. Mét handig instructieboekje!

4. Met een voorliefde voor red velvet maak je ons helemaal blij met red velvet ijs. Te verkrijgen bij IJspressi in Almere, maar vast ook elders in het land.

5. Veel op reis en snel een lege telefoon? Ga voor deze mintgroene powerbank van Fresh ’n Rebel. Niet alleen praktisch, ook nog eens superleuk om te zien. Oh, en ook in andere hippe kleuren verkrijgbaar.

6. We houden er van op zijn tijd; een zoetsappige serie. Cheseapeake Shores is er zo één. En die is nu te zien op Netflix. Alles draait om de familie O’Brien; oma, gescheiden ouders, vijf kinderen met allemaal hun troubles en twee kleinkinderen. En Trace, die is te leuk om naar te kijken!

7. Elke dag een tekening? Ja, met dit creatieve dagboek is jouw kind (of zijn jouw kinderen) wel even zoet. Leuk om cadeau te geven!

8. Te leuk! De mokken van Mugsterpiece. We spotten ze op Instagram en bestelden er meteen 10. Want die ene was zo leuk voor die collega en die ander zo leuk voor het beste vriendinnetje. Extra leuk: je kan ze ook nog eens naar wens laten maken én ze zijn betaalbaar.

9. Het houden van mannen. Een veldgids over wat je moet weten als je een man als huisgenoot hebt. Hoe bedenk je het? Het idee ontstond toen Myrthe (de schrijfster) haar boekenkast opruimde en er achter kwam dat er enorm veel boeken zijn over honden, katten en paarden, maar niets over mannen. Daar heeft ze nu verandering in gebracht!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *