Flavourites Feest: zo leuk was het!

Door  |  0 reacties

Flavourites bestaat 10 jaar en dat vierden ze dit weekend met een bijzonder evenement, Flavourites Feest. Een hal vol met kraampjes met hebbedingetjes, kleding én meer. Het evenement om voor jullie weer op zoek te gaan naar de krenten uit de pap.

Mocht je er niet zijn geweest; eeuwig zonde. Het was gezellig, de aankleding was tof (al was het soms überkitscherig, maar ook dat past wel weer ergens bij het evenement) en we gingen naar huis met een tas met o.a. te gekke schoenen, blousejes, wijn-snoepjes, fudge én meer. Check snel onze favoriete merken en producten!

Flavourites Feest

1. We hadden natuurlijk – goede voorbereiding is alles! – al even gekeken welke merken er stonden. DWRS, daar moesten we de schoenen van zien. En Laura ging dus naar huis met dit geweldige paar!

2. Heb jij je wel eens afgevraagd waarom winegums winegums heten. Ze smaken niet naar wijn althans. Daar blijkt echter wel een markt voor te zijn, kwamen we achter. The Real Wine Gum maakt snoepjes met de smaken Rosé Wine, Merlot en Chardonnay. Verrassend lekker! (al zit er nóg geen alcohol in)

3. Bij IssaMadeBy spotten we de leukste leren armbanden voor deze zomer. In verschillende kleuren verkrijgbaar, dus goed te matchen met zomerse outfits.

4. HOP. (House of Products) is hét merk voor kleine en grote cadeautjes. Wij spotten op Flavourites Feest o.a. deze toilettassen van onscheurbaar papier. Supertof! In roze en grijs verkrijgbaar. Als set en los. Ons oog viel op de grijze set.

5. Kan jouw woonkamer wel wat extra kleur gebruiken? Met de kussens van Hinck tover je elke saaie kamer om tot een vrolijk paleisje.

6. Fudge in alle kleuren en vooral smaken. Doe ons de Oreo Fudge van Jack Fudge maar.

7. Heb jij een stoere man in huis die graag kookt? Dan zijn de schorten van Xapron het ideale (Vaderdag-)cadeautje.

8. Weg met Ikea! Gewoon deze plankendragers bij Deens.nl aanschaffen en zorgen voor een goed stuk hout. Lekker stoer! Ze zijn overigens verkrijgbaar in diverse kleuren.

9. Deze placemats van Uit ’t Noorden staan superleuk op tafel (in heel veel dessins beschikbaar overigens) en zijn eenvoudig schoon te maken na het eten. Nog leuker: ze zijn voorzien van een gaatje, waardoor je ze ook nog eens als toffe accessoire in je keuken kunt ophangen. Fan!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *