Hee kleintje!

Door  |  0 reacties

Hoe voelt het om je baby’s hartje te horen kloppen en hoe voelt het als je baby de hik heeft op schopt? Houd het bij in het Zwangerschapsdagboek van de makers van Elke dag een vraag en je zult de herinneringen aan deze bijzondere negen maanden nooit vergeten.

Zwangerschapsdagboek, elke dag een vraagIn deze nieuwe variant van Elke dag een vraag beantwoord je – en de naam zegt het eigenlijk al – elke dag een vraag over je zwangerschap. Maar dat niet alleen, je krijgt interessante feitjes voorgeschoteld over de groei van jullie ongeboren kindje. Er is daarnaast ruimte om aantekeningen te maken en een echt dagboek bij te houden, los van de vragen.

Zo volg je negen maanden lang op een heel leuke manier de weg naar de geboorte van jouw kindje toe. En na de geboorte? Dan mag je nog twee weken vastleggen. Want die eerste weken wil je toch niet vergeten?

Een must have voor elke zwangere en enorm leuk om cadeau te geven als je hoort dat iemand uit jouw omgeving zwanger is!

Titel: Elke dag een vraag – Zwangerschapsdagboek
Uitgeverij: BBNC Uitgevers
Prijs: € 14,99

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *